Ring oss:
billig-stadning-stockholm
So fresh, so clean

Städhjälp i hemmet
– just nu
halva priset

Fyll i dina kvadratmeter och räkna ut pris på hemstädning hemma hos dig!

Jämför pris hos olika städbolag

Jämför vad det kostar med hemstädning hos alla olika städbolag. Skillnaden är stor.

Reco-utmärkelse för år 2022

Hos oss får du digitalt dörrlås

Vi erbjuder ett kostnadsfritt
digitalt lås från Glue Lock till
alla våra återkommande kunder.

Hemstädning
med Hello Clean

Vi är en städfirma för dig som vill ha prisvärd hemstädning. Målet med vår städhjälp är att underlätta vardagen för våra kunder. När våra utbildade och professionella städare gör ditt hem skinande rent så får du som kund mer tid till annat. Vår kundservice hjälper dig att komma igång på nolltid och vi har givetvis ingen bindningstid. Välkommen!

Varför städhjälp
från Hello Clean?

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Looking for a cleaning job? Apply here.

  Mer än bara hemstädning

  Städfirma i Stockholm
  med höga ambitioner

  Vår målsättning är att vara den bästa städfirman i Stockholm. Vårt framgångsrecept för att vara det är prisvärda städtjänster, högsta kvalité på vår hemstädning och nöjda kunder. Och vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här kan du se vad några av våra kunder tycker om Hello Clean och vår städhjälp.

  RUT-avdrag för städning

  När du som privatperson bokar städning så behöver du bara betala 50% av det ordinarie priset. Varför det, kan man fråga sig. Det beror på att vi i Sverige har skattereduktion för hushållsnära tjänster där städning ingår. Det innebär att du betalar häften av kostnaden medan staten betalar resterande. När du bokar städning av hos på Hello Clean sköter vi all administration av RUT-avdraget åt dig. Du behöver alltså inte tänka på hur det i praktiken fungerar, förutom att du maximalt kan använda dig av 75.000 kronor om året i RUT-avdrag. De priser som du ser för vår olika tjänster på webbsidan presenteras inklusive RUT-avdrag.

  Behöver du hjälp med städning?