Trappstädning i Stockholm

So fresh, so HelloClean

Trappstädning i Stockholm

Trappstädning som håller trapphus och gemensamma utrymmen rena och trivsamma i er BRF. Professionell och prisvärd trappstädning i hela Stockholm.

 • Alltid fast pris
 • Utbildade städare
 • 100% miljövänliga

Trappstädning för
bostadsrättsförening

Vi är en trygg och väletablerad städfirma som erbjuder trappstädning i Stockholm för bostadsrättsföreningar. Att hålla det rent och fräscht i ert trapphus, och i era gemensamma utrymmen, höjer trivseln i er förening. Och det är vi måna om att hjälpa till med – till Stockholms bästa pris!

Trapphuset är den yta som utsätts för mest smuts och slitningar över tid. Därför krävs det regelbunden städning av trapphus för att ta hand om fastigheten, upprätthålla en trivsam miljö för era medlemmar (och dess besökare) och bibehålla värdet på er gemensamma investering.

Trappstädning pris
– 400 kr i timmen

Alla bostadsrättsföreningar varierar i storlek, våningar och i antalet medlemmar. Därför behöver vi snäppet mer information från er för att kunna ge ett exakt pris för trappstädning. Vår ambition är att erbjuda Stockholms mest prisvärda trappstädning där kvalité står i fokus.

Upplägget för trappstädning är enkelt. Vi städar ert trapphus varje eller varannan vecka. Tidsåtgången per städning är aningen längre om städningen sker varannan vecka, än varje vecka. Timpriset är alltid 400 kronor exklusive moms och det är ingen bindningstid. Kom igång genom att fylla i vårt formulär så kontaktar vi er för att boka in tid för första städningen!

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Trappstädning
Summering
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

3 steg till ett
renare trapphus

1. Beskriv ert behov

Vi städar rent i trapphus och gemensamma utrymmen.

2. Begär offert

Vår- och höststädning – storstädning + fönsterputs.

3. Kostnadsfritt prisförslag

Mycket fördelaktiga rabatter för föreningens medlemmar.

Trapphusstädning
– tryggt & rent

Vår professionella städpersonal har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar hålla rent i gemensamma utrymmen, så ni är i trygga händer. I vår trappstädning ingår att golvytor i entré samt hiss dammsugs, sopas och moppas. Även mattor sopas och dammsugs från grus och damm. Lister, trappräcken och de lampor (som går att nå utan stege) dammtorkas noggrant. En lättare invändig fönsterputs av entrédörr samt mindre fönster utförs vid varje städtillfälle. I tvättstugan rengör vi även tvättmaskin och torktumlare utvändigt samt tömmer papperskorgar. Alltid med ett skinande rent resultat.

Här nedanför hittar du vår checklista av moment som ingår i vår trappstädning. Skulle er bostadsrättsförening ha specifika önskemål kan vi alltid anpassa vår städning efter det. Huvudsaken för oss är att ni som kund blir nöjd!

Vad ingår i trappstädning?

Övergripande städning

 • Rengöring av lister, snickerier, trappräcken, runt sopnedkast
 • Dammsugning av trappa samt våningsplan
 • Rengöring av åtkomliga lampor

Städning av entré

 • Rengöring av golv: dammsuga/sopa/moppa
 • Putsning av entrédörr inklusive fönster
 • Rengöring av element, brevlådor samt anslagatavla
 • Dammsugning av entrématta

Rengöring av tvättstuga

 • Utvändig rengöring av tvättmaskin samt torktumlare
 • Rengöring av vask/diskho
 • Tömning av papperskorg

Hiss

 • Dammsuga/sopa/moppa
 • Rengöring av spegel/handtag

Så förbereder ni er för trappstädning

Hello Clean tillhandahåller mopp, trasor och rengöringsmedel (miljövänliga såklart!). Se gärna till att ha följande tillgängligt i er BRF:

 • En fungerande dammsugare
 • Kvast och skyffel
 • Två hinkar

Har städhjälparen inga nycklar eller eventuell kod inför första tillfället så bör någon i styrelsen vara hemma när vi kommer.

Ni kan själv välja om ni vill släppa in städaren personligen eller om ni vill förse oss med en nyckel. Vi tar alltid med oss nyckelkvittens. Vi kommer att återkomma till er efter er första städhjälp för att höra hur nöjda ni är och diskutera framtida trappstädning.

Varför städhjälp
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd städhjälp

Låga priser på städhjälp och full transparens. Prisvärd hemstädning med rut-avdrag.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

icon box image

100% Schyssta

Vi jobbar hållbart och med schyssta
arbetsvillkor för vår fantastiska personal.

Varför trappstädning är viktigt för BRF

Ett rent och välstädat trapphus är inte bara trevligt för ögat, utan det är också nödvändigt för att de boende i bostadsrättsföreningar ska trivas. Smuts, damm och annat skräp kan dessutom göra trappan hal och därmed öka risken för olyckor. Genom att regelbundet städa trapporna skapar man en trygg och ren miljö för alla boende.

Trappstädning bevarar fastighetens värde

Trappstädning är en viktig del av fastighetsunderhåll och kan hjälpa till att bevara fastighetens värde. Ett rent och välskött trapphus skapar även ett gott första intryck och kan hjälpa till att höja det totala värdet på er bostadsrättsförening vid en framtida försäljning av lägenheter. Genom att anlita en professionell hjälp med trappstädning så kan man säkerställa att trapporna alltid är i toppskick.

Hur ofta ska man ha trappstädning?

För att trapphuset ska hållas rent och fräscht bör trappor och gemensamma utrymmen städas regelbundet. Hur ofta beror på flera faktorer, såsom antalet boende i fastigheten och om man har någon kommersiell hyresgäst som rör sig i de gemensamma utrymmena. Generellt rekommenderar vi att trapphuset städas en gång i veckan, men i vissa fall kan det behövas oftare. Exempelvis blir det smutsigare under vinterhalvåret än sommaren, så man kan anpassa sin trappstädning efter säsong.

Vår trappstädning är miljövänlig

På Hello Clean förespråkar vi en miljövänlig trappstädning – med miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma mot både miljön, hälsan och våra medarbetare. Så när er bostadsrättsförening väljer att anlita oss på Hello Clean för att städa ert trapphus får ni det inte bara rent och fräscht, ni bidrar även till en mer hållbar framtid.

Välja städbolag för trappstädning

När man väljer företag för trappstädning är det viktigt att överväga flera faktorer, inklusive pris, kvalitet och pålitlighet. Priset för trappstädning baseras på hur stor er fastighet är och hur ofta ni vill att trapphuset städas. Andra faktorer att överväga är schyssta arbetsvillkor för de anställda, om företaget använder miljövänliga städprodukter och om de är seriösa och etablerade. Vi på Hello Clean checkar av allt detta – och ser fram emot att få hålla ert trapphus rent och fräscht.