Halva priset första månaden – boka hemstäd

CAR DEAL!

Vad roligt att vår bil fångade ditt intresse! Bakom QR-koden gömmer sig som utlovat ett erbjudande – som ger dig halva priset första månaden när du bokar hemstädning med oss.

Vår städhjälp omfattas självklart av 100% nöjd kund-garanti och är utan bindningstid. Vi bjuder även på ett digitalt lås från GLUE (värde 2 000 kronor) när du blir ny kund. Efter första månaden övergår ditt pris till ordinarie, som vi stolt kan säga är det mest prisvärda i Stockholm.

Fyll i hur stort du bor och hur ofta du vill ha städhjälp för att se ditt pris.

Boka städning

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Pris för hemstädning – kampanj
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Har du en rabattkod?
Rabattkod Dölj Visa

Hur träffsäker är prisgeneratorn?

Priset som presenteras i kalkylatorn är i princip korrekt. Men, vi vet av erfarenhet att varje hem är unikt och behöver ett anpassat upplägg vilket påverkar tidsåtgången när vi städar det. Därför så uppmanar vi alltid dig som kund att göra en kostnadsfri intresseanmälan, så vi kan ge ett 100% korrekt pris efter våra specialister tagit kompletterande uppgifter som ditt hem och dina önskemål.

Digitalt lås från GLUE ingår

När du bokar hemstädning med oss bjuder vi på ett digitalt lås från GLUE (värde 2000 kronor). Låset installeras på insidan av er ytterdörr över vredet. På så sätt behöver ni inte låna ut några fysiska nycklar till oss. Städerskan öppnar er dörr via en app och du får dessutom en notis till din telefon när dörren öppnas och stängs. En liten detalj som både förenklar och bidrar till ökad trygghet.

Varför städhjälp
från Hello Clean?

Kontakta oss

    Behöver du hjälp med städning?