Livet är för kort för att städa

Städning med Hello Clean

En genomsnittlig bostad tar fyra timmar att städa. Om man gör det ordentligt förstås, vilket vi alltid gör. Det är en halv arbetsdag, två fotbollsmatcher eller drygt fem avsnitt av Queens Gambit. Livet är helt enkelt för kort för att städa hemma.

Våra professionella städhjälpare hjälper dig att hålla hemmet skinande rent. De kan hjälpa er med hemstädning varje eller varannan vecka. Eller så vill du bara unna dig en storstädning inför någon särskild helgdag. You are the boss! Vi hjälper både privatpersoner och företag med alla typ av städning och hemstäd. Och alltid med nöjdhetsgaranti.
Så du som kund alltid ska känna dig tillfreds. För livet är för kort för att vara missnöjd.

Genom RUT-avdraget är det idag väldigt förmånligt att anlita en bra städfirma för hemstädning. Hos Hello Clean städhjälp får du seriös och bra hjälp av bakgrundkontrollerade städhjälpare. Du kan också känna dig trygg med att vi som städfirma tar hand om vår städpersonal. Vi som grundade Hello Clean städhjälp äger även Studybuddy, My Academy Läxhjälp, Läxhjälp.com och Hey Kiddo Nanny – och vi vet att nöjd personal är en framgångsfaktor när man jobbar med service. Utöver hemstäd så erbjuder vi även storstädning, flyttstädning och kontorsstädning.

Reco-utmärkelse för år 2022

Räkna ut pris på städning: