Hello Flex – hemstädning till fast pris

PASSA PÅ!

Sätt guldkant på vardagen! Just nu får du halva priset första månaden när du bokar hemstädning med oss på Hello Clean. Med vår städhjälp får du inte bara ett skinande rent hem, du får även mer tid till sånt som du faktiskt tycker om.

Vår hemstädning omfattas självklart av 100% nöjd kund-garanti och är utan bindningstid. Vi bjuder även på ett digitalt lås från GLUE (värde 2 000 kronor) när du blir ny kund. Efter 1 månad övergår ditt pris till ordinarie, som vi stolt kan säga är det mest prisvärda i Stockholm.

Fyll i hur stort du bor och hur ofta du vill ha städhjälp för att se ditt pris.

Flexibel med öga för en bra deal?

Då har du hittat rätt! Med Hello Flex får du städhjälp till ett oslagbart pris om du kan vara lite extra flexibel med tid och dag för din städning. Vad sägs om 370 kr för ett nystädat hem, för dig som bor i lägenhet innanför tullarna?

SAMMA HEMSTÄD – TILL BILLIGARE PRIS

Så här funkar det. När vi får städuppdrag avbokade i sista sekund skapas det luckor i våra städares scheman. Det är såklart väldigt trist… Men istället för att hänga läpp så erbjuder vi nu våra Flex-kunder den avbokade tiden – till ett superbra pris! Glada städare, glada kunder (för vem gillar inte en bra deal?).

BOR DU I EN ETTA?

Fast pris på 370 kronor efter RUT.

BOR DU I EN TVÅA?

Fast pris på 470 kronor efter RUT.

BOR DU I EN TREA?

Fast pris på 570 kronor efter RUT.

Så här funkar Hello Flex

Du får städhjälp en gång varannan vecka

Alltid fast pris. 370–570 kr per städning

Vi behöver ha en nyckel till din lägenhet

Vi meddelar när våra städare är på väg

Vi städar på dagen, klara senast klockan 17

Vem passar Hello Flex för?

Flex passar dig som:​

Flex passar inte dig som:

Vad ingår i Flex-städning

Det är alltid samma höga kvalité på vår städning, oavsett om du är Flex-kund eller har ett ordinarie upplägg på din hemstädning. Du erbjuds helt enkelt en annan persons avbokade städning – fast till ett superbra pris!

Skillnaden är att du behöver vara mer flexibel vad gäller dag och tid för din städning. I övrigt är allt annat lika. Men vad får vi som företag ut av detta då, kanske du tänker? Jo eftersom vi betalar våra städare trots att våra kunder gör avbokningar är det här ett sätt för oss att fortsätta skapa bra och trygga jobb.

Hello Flex är alltså lite av ett win-win-win-upplägg: du får billig städhjälp, våra städare får mer jobb och vi kan fortsätta erbjuda fler människor ett schysst arbete.

Vad ingår i Flex-städning

Hemstädning med Hello Clean är alltid prisvärt! Men just Hello Flex är extra billigt eftersom du får en annan kunds avbokade städning. Samma höga kvalité på städningen fast till ett billigare pris för att du är flexibel med dag och tid.

Ja, Hello Flex är alltid till fast pris. Kostnaden baseras på storleken på din lägenhet. Bor du i en etta är det fasta priset: 370 kronor, bor du i en tvåa: 470 kronor och bor du i en trea: 570 kronor. Alla priser är efter RUT-avdrag.

Nej det är ingen bindningstid. Du har en månads uppsägningstid.

När du blir kund och skaffar Hello Flex behöver vi ha en nyckel till din lägenhet. Det eftersom vi på förhand inte kan säga exakt vilken dag och tid städningen sker. Vill du inte lämna ut en extranyckel, men ändå ha städhjälp, rekommenderar vi ordinarie hemstädning. Då ingår ett digitalt lås från GLUE (värde 2000 kronor) som löser den pucken.

Nej, det samma höga kvalité på städningen fast till ett billigare pris för att du är flexibel med tid och dag.

Nej, som Hello Flex-kund kommer du behålla ditt billiga fasta pris på hemstädning – så länge du bor kvar i samma lägenhet. Flyttar du större justeras priset. Flyttar du större än 3 rum och kök kan du inte längre ha Hello Flex. Då rekommenderar vi vår ordinarie hemstädning.

Kontakta oss

    Behöver du hjälp med städning?