Städexperten: ”I sovrummet är du aldrig ensam”

kvalster-i-sangen

Efter 10 års erfarenhet i städbranschen har Magdalena sett ett och annat smutsigt. Men det mest chockerande var nog när hon för första gången hörde om kvalster – krypet nästan alla svenskar har i sitt hem.

Kvalster är mikroskopiskt små kryp som är 0,08-1 millimeter stora. De trivs särskilt bra i sängen bland fluffiga täcken och mjuka madrasser, men eftersom de är så små är de nästintill osynliga och svåra att bli av med. Skulle det visa sig att du även har du fått hål i din madrass eller dina sängkläder kan du ha drabbats av pälsängrar. Här kan du läsa mer om hur blir man av med pälsängrar.

– I 10 år har jag dammsugit min madrass minst en gång i veckan och tvättar alltid lakanen på 60 grader. Jag kan inte leva med tanken av att ha ohyra i sängen. Det är förvånande hur få det är som faktiskt tar sig tiden att städa sin säng regelbundet, fortsätter Magdalena.

Även om kvalster i sängen är en riktigt skrämmande mardröm finns det fler områden i hemmet som behöver veckovis och noggrann städning. Du har säkert hört talas om att våra mobiltelefoner skulle ha fler bakterier än en toalettstol. Det må vara sant – men det finns fler bakteriehärdar att vara uppmärksam på.

– I köket glömmer många bort att rengöra diskhon ordentligt och där samlas det fruktansvärt mycket bakterier. Det räcker absolut inte att skölja rent med vatten och diskmedel! Du behöver desinficera den ordentligt minst en gång i veckan, avslutar Magdalena.

I genomsnitt tar en bostad fyra timmar att städa varje vecka. På ett år kommer du ha ägnat hela 200 timmar åt städning, vilket motsvarar en hel vecka semester. Om du varken har lust eller tid att lägga på städning kan du anlita Hello Clean för veckovis hemstädning. Luta dig tillbaka och låt experterna ta hand om både oreda och ohyra!

Varför städhjälp
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd städhjälp

Låga priser på städhjälp och full transparens. Prisvärd hemstädning med rut-avdrag.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

icon box image

100% Schyssta

Vi jobbar hållbart och med schyssta arbetsvillkor för vår fantastiska personal.

Räkna ut pris på städning

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Priskalkylator hemstädning
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}