Fönsterputsning

Världen är för vacker för att ha smutsiga fönster. Men vi vet att det är ett omständligt arbete som kräver både finess och tålamod.

Hello Clean erbjuder prisvärd fönsterputsning till både privatpersoner och företag. Våra fönsterputsare i Stockholm har lång erfarenhet av att få de mest lortiga fönsterna skinande rena – garanterat utan flammor! Så ordna utsikten – be Hello Cleans fönsterputsare om hjälp redan idag.

  • RUT- avdrag (du betalar endast för halva arbetskostnaden)
  • Alltid försäkrade fönsterputsare i Stockholm
  • Erfarna fönsterputsare
  • Städgaranti
  • Alltid bra pris

Fönsterputsning vid regn eller vinter

Våra fönsterputsare jobbar i alla väder. Nästan. Är det väldigt kallt, typ – 15 grader så rekommenderar vi inte fönsterputsnings. Likaså vid regn om dina fönster öppnas utåt. Självklart bokar vi om din tid ifall vädret hastigt skulle ändras till det sämre.

Inför fönsterputsningen

Innan våra fönsterputsare kommer så ber vi er att rensa fönsterbrädor och eventuella lampor som står i vägen. Gardiner som hänger nära fönstret bör också plockas ned. Vår fönsterputsare uppskattar också om ni plockar bort möbler som kan tänkas stå i vägen.

Så ofta bör du anlita fönsterputsare

Varje vecka om du frågar våra affärsutvecklare. Men oftast kommer man ganska långt med att anlita fönsterputsare på våren och hösten. Det brukar behövas mer ofta om du bor nära en väg (eller vatten för den delen), så blir dina fönster smutsiga snabbare.

Pris fönsterputsning

Pris på fönsterputsning beror helt och hållet på hur många fönster du har samt vilken typ av fönster. Du kan läsa mer om våra priser för fönsterputsning här.