Fönsterputs

Fönsterputs i Stockholm

Vi erbjuder prisvärd fönsterputs som får dina fönster att glänsa med ett glasklart resultat. Våra noggranna fönsterputsare står redo med skrapan i högsta hugg för att ta bort både stänk och smutsränder så att vårsolen hittar in!

Fönsterputs i Stockholm

Behöver du hjälp med fönsterputs i Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder prisvärd fönsterputsning i hela Stockholm. Våra professionella fönsterputsare har arbetet länge i branschen och har många års erfarenhet av att putsa och rengöra fönster – för både privat- och företagskunder. När du bokar fönsterputs med oss har du 100% nöjd kund-garanti och är garanterad ett glasklart resultat!

Våra fönsterputsare står redo med skrapan i högsta hugg för att putsa bort både stänk och smutsränder från dina fönster så att vårsolen hittar in. Prisvärd fönsterputs som ger ett skinande resultat, helt enkelt.

Varför fönsterputs
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd fönsterputs

Låga priser på nyputsade fönster i Stockholm. Prisvärd fönsterputs med rut-avdrag.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – därför täcks vår fönsterputs av 100% nöjd kund-garanti.

icon box image

100% Miljövänliga

Vi jobbar hållbart och använder endast Svanenmärkta rengöringsmedel.

När du bokar fönsterputs och låter Hello Clean tvätta dina fönster kan du vara säker på att du tagit ett bra beslut. Vår fönsterputsning är av högsta kvalité och vi använder miljövänliga produkter – utan att det kostar skjortan. Vi har som mission att alltid erbjuda ett prisvärt alternativ inom fönsterputs så våra kunder kan hålla sina fönster rena och skinande.

Vad kostar fönsterputs?

Pris för fönsterputs baseras på hur många fönster som ska putsas och vilken typ av fönster som ska putsas (med eller utan spröjs, enkel eller dubbelsidigt, inglasad balkong osv.). För att få ett exakt pris för fönsterputsning och vad det kostar att boka fönsterputs för just dig använder du vår priskalkylator.

Boka fönsterputs – 3 steg

 • Steg 1

  Skriv in antal fönster
  och räkna ut ditt pris

 • Steg 2

  Skicka in dina
  kontaktuppgifter

 • Steg 3

  Vi ringer och bokar in
  tid för fönsterputsning