Hemstädning i Enköping

Letar du efter en prisvärd och pålitlig städfirma i Enköping? Då har du kommit rätt! På Hello Clean erbjuder vi hemstädning av högsta kvalité, utan bindningstid. Alltid med 100% nöjd kund-garanti. Välkommen till din nya favorit-städfirma i Enköping!

Städfirma i Enköping
med höga ambitioner

Vår ambition är att vara den bästa städfirman i Enköping. Och för att bli den städfirma i Enköping med nöjdast kunder tror vi att hemstädning av hög kvalité, schyssta arbetsvillkor för vår personal och hållbara sätt att städa på är ett bra recept. När du bokar återkommande städhjälp med oss så frigör du tid till sånt som du faktiskt tycker om – samtidigt som du får ett renare hem än om du skulle städat själv.

Städhjälp i Enköping

Vi erbjuder städservice i hela Enköping. Du har säkert sett någon av våra färgglada Hello Clean-bilar susa förbi om du bor i Bergvreten, Fanna, Gånsta, Korsängen, Munksundet, Bredsand eller i Centrum för att nämna några områden där vi utför regelbunden hemstädning i Enköping. Upptäck hur vi kan underlätta även din vardag med vår städhjälp genom att skicka en kostnadsfri intresseanmälan.

Gör intresseanmälan

Varför städhjälp
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd städhjälp

Låga priser på städhjälp och full transparens. Prisvärd hemstädning med rut-avdrag.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

icon box image

100% Schyssta

Vi jobbar hållbart och med schyssta
arbetsvillkor för vår fantastiska personal.

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Glad städpersonal

  Städservice med nöjda kunder

  Nöjda kunder är vår högsta prioritet. Och vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här nedanför kan du se vad några av våra kunder tycker om oss på Hello Clean och vår hemstädning i Enköping.

  Kunder tycker till:

  Pris för hemstädning i Enköping

  Vår ambition är att erbjuda en prisvärd städhjälp i Enköping. Priset för hemstädning i varierar beroende på hur ofta du vill ha städhjälp och hur stort du bor. Så vad det kostar med hemstäd varierar från kund till kund. Hos oss kostar regelbunden hemstädning från 219 kronor i timmen, efter RUT-avdrag.

  Gör intresseanmälan

  Vad kostar städhjälp i Enköping?

  Här nedför hittar du våra olika timpriser för hemstädning – och kan enkelt räkna ut hur vad städhjälp kostar för just dig genom att klicka på knappen ’boka hemstädning’ och fylla i vår priskalkylator.

   

  Tjänst

  Hur ofta

  Pris/ h

  Hemstäd

  Varje vecka

  219 kr/ h

  Hemstäd

  Varannan vecka

  259 kr/ h

  Hemstäd

  Var fjärde vecka

  296 kr/ h

   

  Dessutom erbjuds du som ny kund i Enköping ett digitalt lås från GLUE till ett värde av 2000 kr. Med en digital nyckel, som du enkelt styr med en app i din smart phone, slipper du dela ut en fysisk nyckel till din städare och har stenkoll på när vi kommer och går. Modernt, enkelt och tryggt!

  Räkna ut pris för hemstädning

  Två kolumner
  Vertikalt
  Horisontellt
  Räkna ut pris för städning
  Summering:
  Namn Totalt
  "{{getWooProductName}}" has been added to your cart
  Your service request has been completed!
  We have sent your request information to your email.
  Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
  Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
  {{ item.title }}: {{ item.value }}

  Vanliga frågor om
  städhjälp i Enköping

  Här har vi listat några av de vanligaste frågorna våra nya kunder ställer om vår hemstädning i Enköping. Om du inte hittar svar på din fråga kan du skicka en kostnadsfri intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

   

  Hemstädning

  • Vad ingår i hemstädning

   Vi städar samtliga rum grundligt. Se listan ovan ”Vår städlista för hemstädning”. Med Hello Clean har du alltid garanti på hemstädningen.

  • Hur lång tid tar hemstädning?

   Vi brukar räkna med 2 till 4 timmar per städtillfälle för att du ska få en skinande ren bostad. Tips! Du kan räkna ut din estimerade tidsåtgång i vårt formulär på några sekunder.

  • Går det att pausa min hemstädning?

   Inför semester eller dylikt går det bra att pausa er städhjälp. Ombokning (24 h innan tillfället) och avbokning (4 veckor innan perioden) sker via vår mail: hello@helloclean.se

    

  • Får man samma städare varje gång?

   Kunder som anlitar Hello Clean för veckostädning, varje eller varannan vecka, tilldelas i största möjliga mån samma städhjälpare.

    

  • Vad kostar hemstädning?

   Vår timpenning för hemstädning varje vecka börjar från 219 kr/h. Använd formuläret ovan för att räkna ut exakt kostnad för din städservice.

  • Kan jag vara hemma under hemstädningen?

   Du bestämmer helt själv om du vill vara hemma under städtillfället, men det går också bra att inte vara det.

  • Hur öppnar jag för min städare?

   Hello Clean är en städfirma som jobbar för att digitalisera städbranschen. Därför erbjuds alla nya återkommande kunder ett digitalt lås från Glue Lock! Med ett digitalt lås kan behöver du inte lämna ifrån dig någon fysisk nyckel, utan låset kan öppnas på distans via dig, eller centralt via vår arbetsledare. Självklart kan du även lämna in en fysisk nyckel till Hello Clean om du är mer traditionell. Läs mer om digitalt lås här.

  • Hur bokar jag hemstädning?

   Det är enkelt att boka städhjälp med Hello Clean. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret ovan. Ange bostadens storlek, om du bor innanför eller utanför tullarna samt när/hur ofta du önskar hemstädning. Vår smarta priskalkylator estimerar tidsåtgång samt totalt pris/månad på ett knyck! Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp, eller har frågor vid din bokning. Vi återkommer alltid inom 24 timmar.