Hemstädning i Huddinge

hamstadning-huddinge

Vill du ha ett rent hem – men ogillar att städa? Anlita Hello Clean Hemstädning Huddinge för ett renare hem. Hello Clean städar i hela Huddinge – från Flemingsberg, Snättringe, Stuvsta till Sjödalen. Om du letar efter prisvärd hemstädning av toppkvalitet i Huddinge har du kommit rätt – välkommen!

Många av våra kunder i Huddinge efterfrågar veckovis städning eller hemstädning varannan vecka. För dig med familj, hund eller katt rekommenderar vi veckovis städning. Om du bor i en mindre bostad kan det räcka varannan vecka. Osäker på hur ofta du vill ha hemstädning i Huddinge? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Pris på hemstädning i Huddinge

Våra populäraste tjänster inom städhjälp är hemstädning, storstädning, feststädning samt flyttstädning. Med hjälp av Rut-avdraget kan ännu fler anlita hemstädning – det tycker vi är toppen! Hello Cleans pris för hemstädning börjar från 219 kr/h. Det totala priset på din hemstädning beror på hur stort du bor, hur ofta du vill ha hemstädning samt hur mycket det är att städa. I Hello Cleans priskalkylator kan du snabbt räkna ut det uppskattade priset för hemstädning i ditt hem. Eller – boka hemstädning i Huddinge här.

Så bokar du hemstädning i Huddinge – 3 steg

 1. Först behöver vi veta lite mer om dig och din bostad. Ange antal kvadratmeter för din bostad och skicka in en intresseanmälan.
 2. Hello Cleans arbetsledare återkommer inom kort till dig och ni bokar in en första städning.
 3. Första städningen går galant och ni fortsätter enligt överenskommet schema.

Boka hemstädning i Huddinge idag – vi bjuder på den första timmen.  

Har Hello Clean städgaranti?

Kundservice ligger oss varmt om hjärtat och vi har hjälpt privatpersoner i hemmet under 15 år – i form av läxhjälp och barnpassning. Självklart tillhandahåller vi städgaranti till alla våra kunder. Vår kundnöjdhet är av allra högsta prioritet. Därför kvalitetsäkrar vi vår hemstädning i Huddinge regelbundet med erfarna arbetsledare.

Saknar du extranyckel? Inga problem – få ett digitalt lås på köpet

Hello Clean strävar ständigt efter att modernisera, samt effektivisera städbranschen. Det första steget i rätt riktning är att erbjuda ett digitalt lås från Glue Lock (värde 2000 kr). Nu behöver du inte längre dela ut en fysisk extranyckel till din städhjälp, i stället tilldelar du huvudkontoret en digital nyckel. Det är frivilligt att ta emot ett digitalt lås, så om du hellre vill använda fysiska nycklar går det minst lika bra. Här kan du lära dig mer om digitalt lås från Glue Lock.

Låter det bra?

Boka din första hemstädning redan idag.

Checklista innan hemstädning i Huddinge

 1. Plocka undan på golv och bord
 2. Våra städhjälpare använder städmaterial som du har i hemmet.

Se till att ha följande saker hemma:

 • En fungerande dammsugare
 • Fönsterputs
 • Allrengöringsmedel
 • Diskmedel
 • Svampar
 • Toalettrengöring
 • Hushållspapper
 • Rengöringskräm (ex. Vim)

Se hela listan här.