Hemstädning Kungsholmen

hemstadning-kungsholmen

Behöver du hjälp med hemstädning på Kungsholmen? Anlita Hello Clean för en bekvämare vardag. Med säte i Stockholm erbjuder vi hemstädning i hela innerstan – Kungsholmen är inget undantag!

Luta dig tillbaka och låt proffsen ta hand om dammråttor, chipssmulor och annat trist. Vi däremot, brinner för hemstädning och levererar alltid högsta kvalitet.

Pris hemstädning på Kungsholmen

Det är enkelt att räkna ut ditt pris för hemstädning. Allt du behöver göra är att skriva in hur stor din bostad är samt hur ofta du vill ha städhjälp. För dig med familj och husdjur rekommenderar vi veckovis hemstädning. Om du har en riktig oreda och vill få det fint inför helgens middagsbjudning, kan du anlita oss för storstädning här. Oavsett dina behov kan du räkna med kvalitet från Hello Clean. Vårt pris för hemstädning på Kungsholmen är från 219 kr/h.

Boka hemstädning på Kungsholmen här.

Flera tjänster – en städfirma

Osäker på vilken typ av städhjälp du behöver? Vi hjälper dig med hemstädning, storstädning, feststädning samt veckostädning. Du är alltid välkommen att kontakta kontoret vid frågor.

4 steg för hemstädning på Kungsholmen

 1. Räkna ut ditt pris och skicka in en intresseanmälan.
 2.  En arbetsledare på kontoret återkommer och ni bokar en första städtillfälle.
 3. Vid detta tillfälle går ni igenom känsliga material, var städskåpet är samt hur du önskar göra med nyckel. Till nya återkommande kunder ges ett digitalt lås från Glue Lock. Läs mer om digitalt lås här! Det är upp till dig om du vill dela ut en fysisk eller digital nyckel.
 4.  Allt går toppen och vi fortsätter enligt överenskommet upplägg.

Städgaranti & kvalitetssäkring

I över 15 år har vi hjälpt privatpersoner i hemmet med allt från läxhjälp och barnpassning. Kundservice finns i vårt DNA och för oss på Hello Clean är det inget undantag. För att kvalitetssäkra våra tjänster tillhandahåller vi därför städgaranti till alla våra kunder. Du ska vara lika nöjd och glad efter varje städning. Du får även ett personligt team bestående av kontaktperson samt städare.

Låter det bra?

Boka din första hemstädning på Kungsholmen redan idag.

Checklista innan hemstädning i Kungsholmen

 1. Plocka undan på golv och bord
 2. Våra städhjälpare använder städmaterial som du har i hemmet.

Se till att ha följande saker hemma:

 • En fungerande dammsugare (samt påsar)
 • Fönsterputs
 • Allrengöringsmedel
 • Diskmedel
 • Svampar
 • Toalettrengöring
 • Hushållspapper
 • Rengöringskräm (ex. Vim)