Hemstädning pris

Hemstädning pris – Städhjälp med Hello Clean 199kr/h

Hemstädning pris. Våra priser på städhjälp baseras på en timpenning från 199 kr i timmen. Därför skiljer sig priset på städhjälp beroende på hur stort man bor. Vi ska inte sticka under stolen med att Zlatans hemstädning kostar mycket pengar. Men bor du till exempel i en trea på Kungsholmen så kommer städningen kosta dig från ungefär 600 kr efter Rut-avdrag. Det är enkelt att boka hemstädning med Hello Clean och du kan snabbt räkna ut pris för hemstädning i våra smarta priskalkylator. Fortsätt genom att skicka in förfrågan till oss. När vi mottagit den sätter vi på Hello Clean genast igång processen för att handplocka en städare åt dig. Sedan kontaktar vi dig och informerar om din nya städare. Nu börjar det roliga! En arbetsledare och städare kommer hem till dig och gör en första städning samt en uppskattning om hur många timmar din bostad behöver.

Vad kostar min hemstädning?

För att kunna svara på vad hemstädning kostar så beror det på hur många timmar städaren behöver till ditt boende. Det beror även på hur stort du bor men också om du har speciella önskemål eller i vilket skick du lämnat bostaden. Men normalt så tar det 3 timmar att städa en lägenhet på 70 kvadratmeter. Bor du i en fyra på ca 90 kvadratmeter så behöver vi en halvtimme extra.

hemstädning pris

Vissa städbolag brukar locka med en första hemstädning från 99 kr i timmen. Vi väljer istället att erbjuda alla våra kunder ett Glue Lock värde av ca 2000 kr när de blir kunder hos oss. Det är en investering vi gör i vår relation med dig som kund. Dessutom slipper du hålla på att fixa med extranycklar.

Vad ingår i priset för städhjälp?

För att leverera en högklassig städning utgår vår professionella städhjälp utifrån en välplanerad städlista. I priset för städhjälp ingår städning av bostadens alla rum samt rådgivning kring vilka rengöringsmedel och tillbehör som bör inhandlas. Nedan kan du se ett axplock ur vår städlista. Läs hela listan här.

  • Våt- och dammtorkning av alla ytor
  • Dammsugning samt moppning av alla golv
  • Putsning av speglar
  • Rengöring av lampor, lister, toalettstol samt alla vitvaror

Räkna ut ditt pris på hemstädning

På den här sidan kan du ta fram exempel på hemstädning pris för hemstädning och boka en provstädning.

  • Hemstädning pris fr 199 kr i timmen
  • Priserna är inklusive Rut-avdrag
  • Inga dolda avgifter

Hemstädning pris och Rut-avdrag

Alla våra priser på hemsidan är efter Rut-avdraget. Det innebär att du endast betalar hälften av den faktiska kostnaden för hemstädning. Resten betalas av Skatteverket (som drar det mot din inbetalade skatt) . Och du kan vara lung, vi sköter all administration så du kommer aldrig behöva ligga ute med pengar för Rut-avdraget.

Hemstädning fr 199 kr/h – Digitalt lås på köpet

Boka städning