Hemstädning Tyresö

hemstadning-tyreso

Anlita Hello Clean hemstädning Tyresö för en renare och skönare vardag. Om du letar efter pålitlig och prisvärd hemstädning i Tyresö har du kommit rätt.

Hello Clean är en professionell städfirma som har sitt säte i Stockholm, men vi erbjuder även städhjälp till alla närliggande förorter, däribland Tyresö.

Pris för hemstädning i Tyresö

Hello Clean erbjuder hemstädning till förmånliga priser för alla våra kunder. Tack vare rut-avdraget kostar vår hemstädning endast 219 kr/h och uppåt. Hur många timmar vi behöver beror på hur stort du bor, samt hur ofta du önskar hemstädning i Tyresö. Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet kan du anlita vår professionella städhjälp. För dig med familj och husdjur rekommenderar vi veckovis städhjälp. Om du bor i en mindre bostad kan det räcka med varannan vecka. Räkna ut ditt pris för hemstädning Tyresö i vår smarta priskalkylator genom att ange antal kvadratmeter.

Boka hemstädning Tyresö redan här.

Professionell hemstädning i Tyresö

Vår ambition är att kunna erbjuda dig som kund hos Hello Clean högklassig kundservice. Med över 15 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner i hemmet står du som kund alltid i fokus. Vi tillhandahåller därför städgaranti på alla våra tjänster – självklart ska du vara nöjd och glad efter varje hemstädning. För att kvalitetssäkra vår tjänst får du dessutom ett personligt team bestående av städare och kontaktperson. All vår personal utgår även från en utförlig städlista.

Boka hemstädning Tyresö – få ett digital lås på köpet

För att modernisera städbranschen erbjuder vi alla återkommande kunder ett digitalt lås från Glue Lock (värde 2000 kr). Med ett digitalt lås kan du dela ut en digital nyckel till huvudkontoret, vilket underlättar för dig som kund. Nu behöver du inte längre ge ut en extra nyckel till din städhjälp. Läs mer här!

Hemstädning i Tyresö för alla tillfällen

Vi har ett stort utbud av tjänster inom städhjälp. Exempelvis storstädning, flyttstädning och veckostädning. Låt oss ta hand om stöket och luta dig tillbaka.

Låter det bra?

Boka städhjälp redan idag.

Checklista: Hemstädning i Tyresö

 1. Plocka undan på golv och bord
 2. Våra städhjälpare använder städmaterial som du har i hemmet.

Se till att ha följande saker hemma:

 • En fungerande dammsugare
 • Mopp med tillhörande hink
 • Microfiber-trasor
 • Fönsterputs
 • Allrengöringsmedel
 • Diskmedel
 • Svampar
 • Toalettrengöring
 • Hushållspapper
 • Rengöringskräm (ex. Vim)

Se hela listan här.