Skina städservice i Västerås

Skina Städservice

Städhjälp i Västerås för alla behov. Våra städtjänster utförs alltid av professionella städare som lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité.

  • Alltid låga priser
  • Skinande resultat
  • Utbildad personal

Städning från Skina

Skina Städservice har många års erfarenhet av städning i Västerås. Det gör oss till proffs på städhjälp i alla dess former. Vi har alltid lagt stor vikt vid noggrannhet och kvalité och efter att vi 2023 gick samman med Hello Clean kan vi nu erbjuda ännu bättre städning – till ett ännu bättre pris. Välkommen till Skina!

Skina Städservice – bäst i Västerås?

Nöjda kunder har alltid varit vår högsta prioritet. Sedan vi gick samman med Hello Clean har vi blivit fler duktiga städare, med ännu fler nöjda Västeråsare. För vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här nedanför kan du se vad några av våra kunder tycker om oss på Skina Städservice, en del av Hello Clean.

Kunder tycker till:

Städfirma i Västerås

Hemstädning med Skina

Sedan 2023 är Skina Städservice en del av Hello Clean. I det stora är det ingenting som förändras, förutom att vi får ännu fler duktiga städare och mer resurser till att göra ett fortsatt riktigt bra jobb. Hello Clean är ett snabbt växande bolag som har kvalitet och schyssta priser som ledord. Boka hemstädning i Västerås med vetskap om att du kommer bli nöjd. Skicka in en kostnadsfri intresseanmälan så hör vår kundtjänst av sig inom kort.

#1 på Kontorsstädning

Vår målsättning är att våra kunder ska må bra och vara nöjda. Så enkelt är det. Hur vi levererar på det målet handlar om lika delar kvalitet och flexibilitet. Vissa kunder vill ha kontorsstädning varje dag, medan andra vill ha det veckovis. För att säkerställa så att ni får rätt upplägg kommer en av våra client managers, specialiserade på företagskunder, lyssna in era önskemål och peka er rätt. Allt börjar med en kostnadsfri intresseanmälan.

Städhjälp av en glad städare

Byggstädning i Västerås

Vår byggstädning i Västerås är skräddarsydd för att möta dina behov. Oavsett om det är efter renoveringar, nybyggnation eller ombyggnader, levererar vi en service som lämnar ditt utrymme skinande rent. Vårt team av erfarna städproffs använder sig av avancerad utrustning och effektiva metoder för byggstädning. Vi förstår vikten av att snabbt och noggrant avsluta projektet, vilket gör oss till det självklara valet för byggstädning i Västerås.

Varför städhjälp
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd städhjälp

Låga priser på städhjälp och full transparens. Prisvärd hemstädning med rut-avdrag.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

icon box image

100% Schyssta

Vi jobbar hållbart och med schyssta
arbetsvillkor för vår fantastiska personal.

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.