Städhjälp Stockholm

Hello Clean Städhjälp Stockholm står alltid redo med kvasten. Det spelar ingen roll om du bor i villa eller lägenhet – vårt mål är alltid att erbjuda städhjälp på toppnivå – utan att det kostar skjortan!

Vi erbjuder städhjälp i bland annat Stockholm, Sundbyberg, Djursholm, Årsta, Lidingö, Ekerö och Vallentuna, för att nämna några delar. Vår ambition är att erbjuda huvudstadens mest pålitliga och prisvärda städhjälp.

Att fräscht och nystädat hem är som lördagsgodis för själen. Vår städhjälp ska kännas både lyxig och prisvärd. Som kund hos Hello Clean får du dessutom ett serviceinriktat och motiverat team bestående av både städare och en kontaktperson på kundtjänst.

Vi erbjuder städhjälp Stockholm från 199 kr i timmen. Dessutom får alla nya kunder ett Glue Lock (värde ca 2000 kr) som gör att du kan öppna och stänga din ytterdörr med mobilen. På så sätt slipper du bland annat lämna över en nyckel till oss. Bra va?

När du gör din första bokning av städhjälp hos oss så kommer vi vilja veta lite mer om ditt boende och dina önskemål med städhjälpen. Sedan bokar vi in en första städning. Är du nöjd så fortsätter vi – förhoppningsvis i flera år framöver.

Låter det intressant? Boka städhjälp direkt så kommer vi igång!

Hemstädning fr 199 kr/h – Digitalt lås på köpet

Boka städning