Ring oss:

Flyttstädning

Boka flyttstädning till ett fast pris med kvalitetsgaranti. Fönsterputs ingår självklart!

Flyttstäd med garanti

Boka flyttstädning med oss på Hello Clean och slappna av. Du är alltid garanterad ett strålande resultat och behöver inte göra mer än att klicka på boka, så är resten löst. Skulle personen som flyttar in när du flyttat ha något att anmärka på så tar vi hand om det. Du behöver alltså aldrig ha något mer med flyttstädningen att göra efter att du överlåtit ansvarat till oss och våra professionella städare, specialiserade på just flyttstäd.

Billig flyttstädning med hög kvalité

Är du på jakt efter hög kvalitet till ett oslagbart pris – då har du kommit rätt! På Hello Clean erbjuder vi branschens bästa flyttstädning till ett fast pris som såvitt vi vet ingen kan matcha. Förklaringen till det är att vi bara anställer de mest erfarna städarna inom flyttstäd. De är tidseffektiva, vet vad som ska prioriteras och har 1000-tals genomförda flyttstäd på CV:t. Kontakta oss för att få ett kostnadsfritt prisförslag.

Vad kostar Flyttstädning?

Vår ambition är att erbjuda prisvärd flyttstädning som alla ska ha råd med. Det gör att du som kund kan fokusera på det du har framför tid, så ser vi till att den som flyttar in i ditt gamla hem får en positiv start. Pris för flyttstädning varierar på boendets storlek, med ett timpris på 349 kr / tim inklusive RUT-avdrag. Här är några exempel på vad flyttstädning kan kosta.
TJÄNST KVADRATMETER PRIS
Flyttstäd 50 3141 kr
Flyttstäd 75 4014 kr
Flyttstäd 100 4886 kr

Räkna ut pris

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Flyttstädning
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Har du en rabattkod?
Rabattkod Dölj Visa

Flyttstädning Stockholm

Vi erbjuder flyttstädning i hela Stockholm och runtom i Sverige. Du har säkert sett någon av våra färgglada Hello Clean-bilar susa förbi i dina kvarter. Låt oss underlätta din vardag med vår professionella flyttstäd. Genom att skicka oss en kostnadsfri intresseanmälan tar du det första steget mot en bekymmersfri flyttupplevelse. Oavsett om du flyttar från en lägenhet, ett hus eller en kontorslokal, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag och låt oss göra ditt flyttstäd till en smidig och bekymmersfri upplevelse!

Fönsterputs ingår

Vår flyttstädning är mer än bara en vanlig rengöringstjänst – det är en omsorgsfull process som lämnar ditt hem skinande rent inför nästa kapitel. Vi förstår att varje detalj är viktig, inklusive fönstren. Därför ingår professionell fönsterputs som en självklar del av vår flyttstäd.

billig-stadning-stockholm

Så funkar Flyttstädning

Vad ingår i Flyttstädning?

Som namnet hintar om så gör vi en städning i samband med flytt – alltså en djupgående städning av hela hemmet när du flyttar. Våra städare rengör från tak ner till minsta lilla list. Vårt team med städare är specialiserade på flyttstädning och ser till att både du och personen som flyttar in efter dig blir nöjda. Det ingår alltid nöjd kund-garanti. Kontakta oss för flyttstädning!

 • Rengör kranar och diskhon
 • Torkar av vitvaror utvändigt
 • Dammsuger & våttorkar golvet
 • Torkar av kakel & luckor utvändigt
 • Våttorkar öppna ytor (bord, bänkar, hyllor etc)
 • Torkar av golvlister, dörrar, dörrkarmar & fönsterbrädor
 • Tömmer soporna och torkar av utrymmet under diskbänken
 • Dammtorkar/våttorkar alla öppna ytor inkl hårda möbler
 • Dammsuger mjuka möbler
 • Torkar dörrar och fönsterbrädor
 • Dammsuger mattor även under och våttorkar golvet
 • Dammtorkar tavellister och lampor
 • Torkar av golvlister och socklar
 • Putsar speglar
 • Rengör toalettstolen, handfatet, dusch och/eller badkar
 • Dammtorkar/våttorkar möbler och vitvaror utvändigt
 • Torkar dörrar och fönsterbrädor
 • Dammsuger och våttorkar golvet
 • Rengör kranar åtkomliga rör
 • Torkar av lampor
 • Putsar speglar
 • Dammtorkar/våttorkar alla öppna ytor inkl hårda möbler
 • Dammsuger mjuka möbler
 • Torkar dörrar och fönsterbrädor
 • Dammsuger mattor även under och våttorkar golvet
 • Dammtorkar tavellister och lampor
 • Torkar av golvlister och socklar
 • Putsar speglar

Varför städhjälp
från Hello Clean?

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Flyttstädning med garanterat resultat

  Kundservice ligger oss varmt om hjärtat och vi har hjälpt privatpersoner i hemmet under 15 år i form av läxhjälp via Studybuddy och barnpassning via Hey Kiddo. Så självklart har du som kund garanti när du bokar flyttstädning hos oss. Vi utlovar ett fläckfritt resultat när du bokar flyttstädning. Nöjda kunder (och glada städare) är alltid vår högsta prioritet.

  Kunder tycker till

  FAQ Flyttstädning

  När du bokar flyttstädning rengör vi ditt hem på djupet. Vi städar från tak ner till minsta lilla list för att säkerställa att det är lika rent och fint som dagen då du flyttade. I vår lista över vad som ingår i flyttstädning så kan du se alla städmoment som ingår i vår flyttstädning.

  Innan vi sätter igång med flyttstädningen, vänligen ta bort lösa föremål i ditt hem så att vi kan fokusera på städningen direkt. Det är till hjälp om du tar bort personliga tillhörigheter, som kläder, böcker och andra småsaker, från de ytor som ska rengöras.

  För att boka flyttstädning behöver du bara fylla i formuläret här på sidan. Var vänlig och ge så mycket information som möjligt så att vi kan kontakta dig direkt och hitta en lämplig dag och tid för dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra din flytt så smidig som möjligt!

  Absolut, vi har med oss alla nödvändiga städredskap för att göra ditt hem skinande rent! Du behöver inte oroa dig för dammsugare, stege eller rengöringsprodukter och liknande – vi tar hand om allt det åt dig!

  Om du inte kan vara där personligen för att öppna, kan du lämna in nycklarna till oss senast tre vardagar i förväg. På så sätt kan vi säkerställa en smidig och effektiv flyttstädning enligt dina önskemål och tidsramar. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller speciella önskemål angående nyckelhanteringen.

  Innan vi börjar med flyttstädningen gör vi en inspektion av ditt hem. Efter städningen går vi också igenom den tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd. Om du inte kan vara närvarande vid inspektionen eller om köparen inte är nöjd med städningen, erbjuder vi självklart vår 100% nöjd-kund-garanti och kommer alltid tillbaka för att åtgärda det. Vi använder en checklista för att utföra flyttstädningen, vilket garanterar att vi håller hög kvalitet och ger trygghet för alla.

  Vanligtvis tar det mellan 4 till 8 timmar för oss att genomföra en flyttstädning, beroende på storleken på bostaden och dess skick. När det gäller datum och tidpunkter för städningen, strävar vi att vara så flexibla som möjligt för att passa våra kunders schema och behov. Du kan kommunicera dina önskemål vid bokningen, och vi kommer att göra vårt bästa för att anpassa oss efter det.

  Kontakta oss

   Behöver du hjälp med städning?