Flyttstädning

Grattis till flytten! Nu är det dags att tänka på flyttstädning

Oavsett om du ska flytta till något mindre eller större (grattis igen i så fall) så är flyttstädning idag obligatoriskt moment vid flytt. Och det ställs högra krav på städningen, något som brukar stå specificerat i kontraktet mellan köpare och säljare.

En flyttstädning är en långt mer omfattande uppgift än en vanlig hemstädning. Det ska städas på ytor som man normalt inte städar, därför krävs det en noggrann insats för att resultatet ska bli bra.

Exempel på vad som ingår i flyttstädning:

  • Rengöring av golv, dörrar, karmar, socklar, lister och fönster
  • Rengöring av alla förvaringsutrymmen
  • Total rengöring av WC/badrum inklusive badkar, duschkabin, golvbrunn, handfat, skåp samt avkalkning
  • Ordentlig rengöring av frys, kylskåp, ugn och övriga vitvaror
  • Rengöring av element, fönsterbänkar och synliga ventiler

När flyttstädningen är klar så kommer du få möjlighet att besikta städningen. För oss är det av yttersta vikt att du som kund känner dig nöjd med vårt arbete. Därför har vi på Hello Clean alltid städgaranti på såväl hemstädning som flyttstädning.

Fokusera på flyttpizzan så sköter vi flyttstädningen

När du anlitar Hello Clean flyttstädning så kan du luta dig tillbaka och fokusera på flytten. Med våra professionella flyttstädare så kan du lita på ett fläckfritt resultat som kommer uppskattas både av dig och din köpare. Har du några frågor om flyttstädningen så går det förstås bra att kontakta vår kundtjänst – vi står alltid redo att hjälpa till!

  • Alltid besiktigning innan och efter flyttstäd
  • Engagerad och utbildad personal
  • Alltid konkurrenskraftiga priser
  • RUT-avdrag på 50 procent!
  • Städgaranti

Räkna ut pris på flyttstädning

Flyttstädning Stockholm

Hello Clean har sitt säte i Stockholm och hjälper till med flyttstädning i hela regionen. När du anlitar oss för flytthjälp i Stockholm så kan du vara säker på att du får bästa möjliga slutresultat.

Våra städhjälpare har gedigen erfarenhet av flyttstädning och kommer se till så att ni lämnar ert gamla hem i bästa möjliga skick!

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om flyttstädning i Stockholm.

Måste man flyttstäda?

När det är dags att sälja din bostad så har de flesta mäklarna med i kontraktet att du måste flyttstäda bostaden. Att som säljare slarva med flyttstädningen kan ha tråkiga konsekvenser. Därför är det väldigt viktigt att anlita en seriös städfirma för flyttstädning. Hello Clean erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser för flyttstädning, dessutom hjälper vi dig som kund med all administration för RUT-avdraget.

Flyttstädning och RUT-avdrag

När du flyttar så kan du använda RUT-avdraget för flyttstädningen. Det innebär att du kan dra av 50 procent av arbetskostnaden. Inte illa va!? Och du får självklart göra RUT-avdrag oavsett om du bor i bostadsrätt, hyresrätt eller hus. Vi på Hello Clean flyttstädning hjälper er med all administration och finns alltid tillgängliga om ni har frågor om RUT-avdraget.

Hemstädning fr 199 kr/h – Digitalt lås på köpet

Boka städning