Om oss

Mer än bara städhjälp och hemstädning

Vi brinner för städhjälp och vår personalstyrka består av erfarna och professionella städare och städledare. Men Hello Clean är en del av något ännu större än bara städhjälpHello Clean tillhör A Plus Group som även äger och driver Studybuddy, My Academy och Hey Kiddo Nanny. Sedan år 2004 har vi hjälpt tio tusentals familjer med vardagspusslet.

Vi har en gemensam passion för att lösa pussel. Men inga tråkiga platta pussel med foton av Notre Dame i motljus. Vi är experter på att lösa våra kunders livspussel.  Det gör vi genom att hjälpa dina tonåringar att klara nationella provet i matematik eller genom att hämta ditt bonusbarn på förskolan. Och framför allt genom att få ditt hem skinande rent medan du är upptagen med livet.

Luta dig tillbaka och låt Hello Clean sköta hemstädningen

En genomsnittlig bostad tar fyra timmar att städa. Om man gör det ordentligt förstås, vilket vi alltid gör. Det är en halv arbetsdag, två fotbollsmatcher eller drygt fem serieavsnitt på Netflix. Visst du förresten att ett genomsnittligt vuxenmys varar i 5,4 minuter. Ja, You do the math. Livet är helt enkelt för kort för att städa hemma.

Våra professionella städhjälpare hjälper dig att hålla hemmet skinande rent. De kan hjälpa er med hemstädning varje eller varannan vecka. Eller så vill du bara unna dig en storstädning inför någon särskild helgdag. You’re the boss! Vi hjälper både privatpersoner och företag med alla typ av städhjälp och hemstädning. Och alltid med nöjdhetsgaranti. Så du som kund alltid ska känna dig tillfreds. För livet är för kort för att vara missnöjd.

Räkna ut pris:

Städhjälp med
Hello Clean

Hemstädning fr 199 kr/h – Digitalt lås på köpet

Boka städning