Välkommen till vårt helt ovanliga städbolag

Hello Clean Städhjälp är en del av samma familj som Studybuddy och Hey Kiddo Nanny. Vi vet allt om hur man skapar livskvalitet. Det handlar förstås delvis om rena golv men framförallt om harmoni. En nybäddad säng eller ett skinande rent kök skapar mer än trivsel. Det minskar antalet konflikter i hemmet och bidrar till att ni kan göra någonting mer meningsfullt med er tid. Trots att vi brinner för städhjälp så är vi medvetna om att våra kunder föredrar aktiviteter som familjmys, nattklubbsröj och paddel framför dammsugning.

Vår städpersonal är noggrant rekryterade och brinner för att göra ert hem skinande rent. Och harmoniskt. Du har alltid en nöjd-kund-garanti på din städhjälp och trams som långa bindningstider kan du glömma. Vi vet att du kommer fortsätta som kund om du är nöjd med er städhjälp.

– Inga bindningstider
– Nöjd kund-garanti
– Avtalsmässiga löner
– Alltid bra priser

 

Städhjälp pris

Som städbolag kan man skryta hur mycket som helst om fina anställningsvillkor, miljövänligt rengöringsmedel och mintchoklad på kudden. Men i slutändan så är priset oftast minst lika viktigt. Ingen vill betala för mycket. Och det gör man inte som kund hos Hello Clean Städhjälp.

Vi strävar efter att alltid erbjuda låga och transparenta priser på vår städhjälp. Blir du veckokund hos oss så betalar du endast 199 kr i timmen och kör du varannan vecka så lägger vi på en tjuga.
Rent och enkelt.