billig-stadning-stockholm
So fresh, so clean

Städhjälp

Städhjälp i Stockholm för alla behov. Våra städtjänster utförs alltid av professionella städare som lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité.

Städtjänster
för alla behov

Vår städfirma och städpersonal har många års erfarenhet vilket gjort oss till proffs på städhjälp i alla dess former. Oavsett om du behöver hjälp med storstädning, flyttstädning eller regelbunden hemstädning så lägger vi alltid stor vikt vid noggrannhet och kvalité. Ditt hem är unikt och vi tar hand om det på bästa sätt – utan att det kostar skjortan. Vår ambition är att erbjuda städtjänster för alla behov till ett rimligt pris.

Mer än bara hemstädning

Varför städhjälp
från Hello Clean?

Städhjälp som
ger livskvalité

Hello Clean levererar städhjälp i toppklass till kunder i hela Stockholm som vill lägga sin lediga tid på roligare saker än städning hemma. Det tycker vi är klokt! De flesta unnar sig hemstädning varje eller varannan vecka för att upprätthålla en renare och skönare vardag. Men vi kan även hjälpa till med städning inför visning, efter flytten samt efter festen med vårt breda utbud av städhjälp i Stockholm. Vi drivs helt enkelt av våra duktiga medarbetare och motiveras av våra nöjda kunder.

Mer än ett rent hem

Hello Clean ingår i samma familj som Studybuddy och Hey Kiddo som sedan 2004 har hjälp kunder till en enklare vardag. Så vi vet i princip allt om hur man skapar livskvalitet. Det handlar delvis om ett rent hem, men framförallt om harmoni. En nybäddad säng eller ett skinande rent kök skapar mer än trivsel – det minskar antalet konflikter i hemmet, bidrar till ökat välmående och frigör tid så att man kan göra någonting mer meningsfullt med sin lediga tid än att städa. Trots att vi brinner för städhjälp så är vi medvetna om att våra kunder föredrar aktiviteter som familjemys, en barrunda eller ett träningspass framför att dammsuga.

Hello Clean Städning

Flexibel städning
– efter dina behov

Våra städare är noggrant rekryterade, har många års erfarenhet av städning och brinner för att göra ert hem skinande rent. Och harmoniskt. För att säkerställa kvalitén på din städning har du alltid 100% nöjd kund-garanti på alla våra städtjänster. Dessutom har vi inga bindningstider. Istället har vi fullt fokus på att leverera städhjälp som man som kund vill fortsätta med. Vi anpassar alltid vår städhjälp efter dina behov och önskemål. Vill du ha återkommande hemstädning säkerställer vi att du alltid har samma städare, så hen lär känna ditt hem ner till minsta dammkorn. Du behöver inte heller oroa dig ifall vasen råkar går sönder (lugn, det gör den inte) – din bostad är försäkrad enligt vår ansvarsgaranti.

Hello Clean Städare

Ett modernt städföretag

För att kunna leverera en högklassig städning, och verkligen underlätta ditt livspussel, får alla nya kunder ett kostnadsfritt digitalt lås från GLUE när de bokar återkommande städhjälp med oss! Men vad är ett digitalt lås, kanske du tänker nu?

Digitalt lås ingår – kostnadsfritt

Ett digitalt lås styrs med hjälp av en mobilapplikation och används via digitala nycklar. Förutom att det är en riktigt smidig funktion är det lika säkert som ett bankvalv. Ägaren av bostaden har nämligen full  kontroll över vem som släpps in i bostaden, kan öppna och låsa varsomhelst och notifieras om all aktivitet. Du slipper därför leta reda på en extranyckel för att kunna släppa in din städhjälp. Du kan även öppna åt grannar eller familj om det skulle krisa – även om du är på andra sidan jorden. Här finns mer information om ditt kostnadsfria, digitala lås från GLUE. 

Billig städhjälp i Stockholm

Som städfirma kan man skryta hur mycket som helst om allt från fina anställningsvillkor och miljövänligt rengöringsmedel (vilket så självklart också har) till mintchoklad på kudden. Men i slutändan så är oftast priset minst lika viktigt. Ingen vill betala för mycket. Och det gör man inte som kund hos Hello Clean. Vi tror att prisvärd städhjälp skapar nöjda kunder – och det är vad vi brinner för.

Pris från 219 kr / tim

Vår ambition är att alltid erbjuda låga och transparenta priser på all vår städhjälp. Våra engångstjänster, som storstädning eller visningsstädning, kostar från 299 kr / tim. Bokar du hemstädning i Stockholm och vill ha städhjälp varje vecka betalar du endast 219 kr/ tim, väljer du varannan vecka så lägger vi på en tjuga. Prisvärd, rent och smidigt. Du kan enkelt räkna ut just ditt pris och boka städning direkt online.

FAQ Städhjälp

Tidsåtgång för en vanlig hemstädning brukar generellt ligga runt 2-4 h per städtillfälle. För våra mer tidskrävande tjänster, så som storstädning och flyttstädning, behöver vi veta lite mer detaljer innan vi kan uppskatta exakt tidsåtgång.

Hos oss kan du alltid förvänta dig förmånliga priser på din professionella städhjälp. Priset på din städhjälp beror på vilken städtjänst du önskar, hur stort du bor, hur ofta du vill ha städning samt vilken veckodag du anger. Nedan kan du se våra startpriser för respektive städtjänst (inkl. Rut-avdraget).

  • Veckostädning varje vecka: 219 kronor i timmen
  • Hemstädning varannan vecka: 252 kronor i timmen
  • Flyttstädning: 439 kronor i timmen
  • Storstädning: 439 kronor i timmen

Hello Clean erbjuder städservice i hela Stockholmsområdet. Här kan vi exempelvis erbjuda städhjälp nära dig i Stockholm.

Kunder tycker till

Behöver du hjälp med städning?