Just nu: kostnadsfri städvecka! – Boka här

Städhjälp

Räkna ut pris:

Städhjälp med
Hello Clean

Varför städhjälp
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd städhjälp

Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens. Prisvärd hemstädning med rut-avdrag.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

icon box image

100% Miljövänliga

Vi använder endast Svanenmärkta rengöringsmedel.

Välkommen till vårt helt ovanliga städbolag

Hello Clean levererar städhjälp i toppklass till kunder i hela Stockholm som vill lägga sin lediga tid på roligare saker än att städa. Det tycker vi är klokt! De flesta unnar sig veckostädning varje eller varannan vecka, för att upprätthålla en renare och skönare vardag. Men vi kan även hjälpa till inför visning, efter flytten samt efter festen med vårt breda utbud av städhjälp i Stockholm. Vi drivs helt enkelt av våra duktiga medarbetare och motiveras av våra nöjda kunder.

Hello Clean Städhjälp är en del av samma familj som Studybuddy och Hey Kiddo Nanny. Vi vet allt om hur man skapar livskvalitet. Det handlar förstås delvis om rena golv men framförallt om harmoni. En nybäddad säng eller ett skinande rent kök skapar mer än trivsel. Det minskar antalet konflikter i hemmet och bidrar till att ni kan göra någonting mer meningsfullt med er tid. Trots att vi brinner för städhjälp så är vi medvetna om att våra kunder föredrar aktiviteter som familjemys, nattklubbsröj och padel framför dammsugning.

stadpersonal-stadbolag

Städhjälp med kvalité i fokus

Vår städpersonal är noggrant rekryterade och brinner för att göra ert hem skinande rent. Och harmoniskt. För att säkerställa kvalitén på din städservice har du alltid nöjd kundgaranti på alla våra tjänster. Dessutom har vi inga långa bindningstider för att du ska kunna vara flexibel. Och du behöver inte heller oroa dig ifall vasen går sönder (lugn, det gör den inte) – din bostad är försäkrad enligt vår ansvarsgaranti. Vi vet att du kommer fortsätta som kund om du är nöjd med er städhjälp.

Inga bindningstider
Nöjd kundgaranti
Avtalsmässiga löner
Alltid bra priser
Ansvarsgaranti

stadhjalp-stockholm

En smartare städfirma

För att leverera ännu bättre städservice, och verkligen underlätta ditt livspussel får alla nya återkommande kunder ett digitalt lås på köpet! Vad är ett digitalt lås, kanske du tänker nu?

Ett digitalt lås styrs med hjälp av en mobilapplikation och används via digitala nycklar. Förutom att det är en riktigt smidig funktion, är det lika säkert som ett bankvalv. Ägaren av bostaden har nämligen full  kontroll över vem som släpps in i bostaden, kan öppna och låsa varsomhelst och notifieras om all aktivitet. Du slipper därför leta reda på en extranyckel för att kunna släppa in din städhjälp. Dessutom kan du öppna åt grannar eller familj när det krisar. Här har vi samlat all viktig information du behöver om ditt kostnadsfria digitala lås. 

Prisvärd städhjälp

Som städfirma kan man skryta hur mycket som helst om fina anställningsvillkor, miljövänligt rengöringsmedel och mintchoklad på kudden. Men i slutändan så är priset oftast minst lika viktigt. Ingen vill betala för mycket. Och det gör man inte som kund hos Hello Clean Städhjälp.

Vi strävar efter att alltid erbjuda låga och transparenta priser på vår städhjälp. Anlitar du oss för veckostädning varje vecka betalar du endast 199 kr/h och kör du varannan vecka så lägger vi på en tjuga.
Rent och enkelt.

Läs mer om vår hemstädning i Stockholm eller om hemstädning pris.

billig-stadning-stockholm

FAQ Städhjälp

Städhjälp

 • Hur lång tid tar er städhjälp?

  Tidsåtgång för en vanlig hemstädning brukar generellt ligga runt 2-4 h per städtillfälle. För våra mer tidskrävande tjänster, så som storstädning och flyttstädning, behöver vi veta lite mer detaljer innan vi kan uppskatta exakt tidsåtgång.

 • Vad kostar städhjälp?

  Hos oss kan du alltid förvänta dig förmånliga priser på din professionella städhjälp. Priset på din städhjälp beror på vilken städtjänst du önskar, hur stort du bor, hur ofta du vill ha städning samt vilken veckodag du anger. Nedan kan du se våra startpriser för respektive städtjänst (inkl. Rut-avdraget).

  • Veckostädning varje vecka: fr 199 kr/h
  • Hemstädning varannan vecka: fr 219 kr/h
  • Flyttstädning: fr 275 kr
  • Storstädning: fr 275 kr

   

 • Var finns Hello Clean städhjälp?

  Hello Clean erbjuder städservice i hela Stockholmsområdet. Här kan vi exempelvis erbjuda städhjälp nära dig i Stockholm.

Kunder tycker till:

städfirma helloclean