Jobba som städare!

Sök jobb som städare i Stockholm på ett växande städbolag!

Gillar du ordning och reda, är noggrann (både med tid och städning) och vill jobba på ett modernt städbolag fullt med härliga kollegor? Sök jobbet som städare på Hello Clean!

🇵🇱  Read in Polish | Read in Swedish 🇸🇪

Lediga jobb som städare

Vi letar alltid efter noggranna personer som vill jobba som städare.

Hello Clean växer hela tiden och rollen som städare är därför oerhört viktig för oss och våra kunder. På Hello Clean har vi som ambition att erbjuda den bästa hemstädningen i Stockholm, både i kvalité och kundbemötande. Därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med städning hemma hos privatpersoner. Övrig internutbildning får du av oss när du börjar.

Bra lön & förmåner

Vi har höga ambitioner som företag – och förväntar oss att vår städpersonal ska vara de bästa på marknaden. Givetvis kan du ställa höga krav tillbaka på oss som arbetsgivare. Som städare på Hello Clean erbjuds du en av branschens bästa löner, betald semester och möjligheter att utvecklas inom företaget. Du har din egen kontaktperson på huvudkontoret som jobbar för att ge dig ett optimalt schema och kan förvänta dig att jobba 80-100% i din roll som städare.

Vi erbjuder dig:

Sök jobb som städare här

Skicka din ansökan för att jobba som städare här. Inget CV behövs!

  Städjobb i Stockholm

  🇵🇱  Read in Polish   |   Read in English 🇬🇧 

  Vi på Hello Clean är verksamma i hela Storstockholm. Tack vare vår höga kvalité och fantastiska personal växer vi – trots det tuffa ekonomiska klimatet. För att vi ska kunna fortsätta växa och vårda våra långvariga kundrelationer anställer vi bara de allra bästa städerna som har tidigare erfarenhet inom professionell hemstädning. Vi anställer för närvarande 1–2 städare per vecka, för att hänga med i vår tillväxt.

  Vi har som ambition att vara den bästa arbetsgivaren i branschen och värdesätter verkligen vår personal. Det tror vi lockar städare som jobbar hårt, är noggranna, har känsla för detaljer och som är stolta över att jobba som professionell städare. För arbetet vi gör är viktigt – varje dag hjälper vi familjer i Stockholm att få ihop vardagspusslet.

  Vilka jobbar på Hello Clean?

  På Hello Clean värdesätter vi mångfald och olika kulturer. Vi är för närvarande 30 städare, 1 Team Leader och 5 personer inom ledning, kundservice och marknadsföring. Vi älskar att anställa personer med olika bakgrunder och nationaliteter. Vi har för närvarande anställda från 16 olika länder – och vi ser fram emot att lägga till fler nationaliteter!

  Egenskaper vi letar efter

  Hitta till vårt kontor

  Kontakta oss