Kontorsstädning Stockholm

So fresh, so HelloClean

Kontorsstädning

Kontorsstädning i Stockholm som bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Låt vår städare hålla ert kontoret rent och fint, så kan ni fokusera på att göra det ni är bäst på!

 • Fast pris
 • Miljövänliga städprodukter
 • Försäkring & sekretessavtal

Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning i hela Stockholm oavsett om ni har ett mindre kontor innanför tullarna eller ett större kontorskomplex i en närliggande förort. När ni väljer oss som städbolag är ni garanterade en trivsam arbetsmiljö, en egen kontaktperson och branschens mest prisvärda städtjänst för företag.

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för kontorsstädning baseras på hur stort kontor ni har och hur många anställda ni är. Större kontor + fler anställda = mer att städa. Så för att svara på frågan: Vad kostar kontorsstädning? så använder ni enklast vår priskalkylator eller begär en kostnadsfri offert. Sannolikt hittar du ingen billigare städfirma som håller samma höga kvalité som oss. Vi har som ambition att erbjuda branschens mest prisvärda kontorsstädning. Vilket vi gör, såvitt i vet.

Räkna ut pris!

Kontorsstäd efter era behov

Vår målsättning är att våra kunder ska må bra och vara nöjda. Så enkelt är det. Hur vi levererar på det målet handlar om lika delar kvalitet och flexibilitet. Vissa kunder vill ha kontorsstädning varje dag, medan andra vill ha det veckovis. För att säkerställa så att ni får rätt upplägg kommer en av våra client managers, specialiserade på företagskunder, lyssna in era önskemål och peka er rätt. Allt börjar med en kostnadsfri intresseanmälan.

Räkna ut pris!

Pris för kontorsstädning

Här nedanför räknar du snabbt och enkelt ut priset för kontorsstädning baserat på hur stort kontor ni har och hur ofta ni vill ha städning. Skicka in en kostnadsfri intresseanmälan så kontaktar våra client managers er kort därefter.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Kontorsstädning - räkna ut pris
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Så funkar vår
kontorsstädning

1. Räkna ut pris

Fyll i kontorets storlek och hur ofta ni vill ha kontorsstädning, så presenterar vi ett pris.

2. Personlig kontakt

En client manager hör av sig, stämmer av några sista detaljer och bokar in er första städning.

3. Rent & fint!

Nu håller vi kontoret rent och fint, så kan ni fokusera på att göra det ni är bäst på!

Vad ingår i kontorsstädning?

Ett rent kontor bidrar till välmående och produktivitet. Dessutom är dammråttor inga trevliga kollegor, så det lönar sig att låta ett proffs sköta er kontorsstädning. I vår kontorsstädning ingår alla moment som gör att er arbetsplats blir en plats att trivas på. Här nedanför listar vi alla specifika städmoment som ingår i kontorsstädning.

Övergripande städning

 • Dammsuger och moppar samtliga golv.
 • Dammtorkar bord, hyllor, fönsterbleck, lampor, golv och lister.
 • Rengöring av samtliga mötesrum: Putsar glasväggar, glassdörrar och speglar, ställer i ordning stolar och tar bort fläckar på whiteboards.

Kök

 • Dammsuger och moppar golvet, skurar rent diskbänken och putsar rent köksluckor, stolar, bord samt vitvaror utvändigt.
 • Rengöring av mikrovågsugn, sopbehållare och kaffemaskin.
 • Byte av soppåsar, handtvål, diskmedel och pappershanddukar.

Toalett

 • Rengöring av handfat, toalett, dusch och vitvaror.
 • Dammsuger och skurar golvet.
 • Tömmer papperskorgar, fyller på handtvål, toalettpapper och pappershanddukar.
Saknar ni något?

Här ovanför listas våra ordinarie städmoment. Men vi kan givetvis alltid anpassa vår kontorsstädning efter ert kontor och era behov. Vill ni ha hjälp med vattning utav era växter eller regelbunden fönsterputs? Då löser vi det.

Vanliga frågor om kontorsstädning

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om vår kontorsstädning. Vill du ha ytterligare information kan du göra en kostnadsfri intresseanmälan eller höra av dig till oss via telefon: 08-400 650 70.

FAQ – Kontor B2B

 • Vad ingår i kontorsstädning?

  I vår kontorsstädning ingår alla moment som gör att er arbetsplats blir en plats att trivas på. Vi har delat upp dem i Generella städmoment, fokus på kök och fokus på badrum. Klicka här för att komma till en detaljerad beskrivning av vilka städmoment som ingår i vår kontorsstädning.

 • Vad kostar kontorsstädning?

  Priset för kontorsstädning baseras på hur stort kontor ni har och hur många anställda ni är. För att veta vad kontorsstädning kostar för er använder ni enklast vår priskalkylator eller begär en kostnadsfri offert.

 • Vilka tider utför ni kontorsstädning?

  Vi anpassar oss efter era behov och kan städa på morgonen, under arbetsdagen, på kvällen eller under helgen. Berätta vilka behov ni har och hur ni vill ha det, så hittar vi ett upplägg som matchar det.

 • Får vi samma städare varje gång?

  Vår ambition är att samma person ska städa ert kontor varje gång! Men vid semester eller sjukdom kommer någon annan från vårt städteam att ansvara för städningen på ert kontor. Alla i vårt städteam har samma utbildning som din ordinarie städare, så vi utlovar självklart samma höga kvalité.

 • Är ni försäkrade om något händer när ni städar?

  Ja, vi är självklart försäkrade! Vi har en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar så både ni som kund och våra anställda kan känna sig trygga.