Just nu: kostnadsfri städvecka! – Boka här

Sälja mitt städbolag

Går du i tankarna om att sälja ditt städbolag?

Har du för avsikt att sälja din städfirma kanske Hello Clean skulle vara en bra köpare. Till oss kan du med gott samvete lämna över ditt livsverk och få en bra ersättning för bolaget du byggt upp.

Oavsett om du vill sälja ett städbolag med 20 Mkr i omsättning, eller om du driver enskild firma med ett 20 tal kunder kan vi tänka oss att ta vid.
Vi har jobbat med olika tjänster i hemmet sedan 2004 och har en ambition att vara bäst i klassen. God service till våra kunder och schyssta villkor för våra anställda är A och O för oss.

Hello Clean – en del av något större

Hello Clean är en del av tjänstekoncernen Aplus Group tillsammans med Studybuddy, My Academy och Hey Kiddo. Genom dessa bolag levererar vi läxhjälp och barnpassning. Hello Clean startades hösten 2021 och har på kort tid blivit ett av de mest populära städbolagen i Stockholmsregionen. Vår huvudfokus i Hello Clean är återkommande hemstädning men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är intresserade av tilläggsförvärv i Stockholm, men vi är också intresserade av förvärv i andra städer för att få en fot in på marknaden.

Vi är intresserade av bolag med:

 • Hög kvalité i utförandet och gott rykte
 • Långsiktig städpersonal
 • Återkommande veckostäd

Kontakta vår VD, Max Gärdin vid intresse 
max@aplusgroup.se 

FAQ – Sälja städfirma

Sälja städfirma

 • Jag driver enskild städfirma med egna kunder, kan jag börja jobba hos er?

  Ja det kan du. Som anställd slipper du all admin och kan fokusera på dina kunder. Vi erbjuder schyssta villkor för alla anställda, med betald semester och restid mellan kunder. Kommer du till oss med befintliga kunder kan du behålla dem och vi kan addera nya kunder till dit schema om du vill. Vi erbjuder dig dessutom 5000 kr per veckokund du tar med dig. 

 • Vad händer med min anställning om jag säljer?

  Vi värdesätter den erfarenhet du besitter och ser gärna att du finns kvar. Antingen under en övergångsperiod, eller längre om du föredrar det.  

   

 • Förvärvar ni inkråm och kundstockar? 

  Ja vi kan tänka oss att ta över kundstockar och anställda, men vi kan också förvärva hela bolaget.

 • Vad är mitt städföretag värt?

  Vi betalar marknadsmässiga multiplar på vinst/omsättning och tar hänsyn till dina speciella omständigheter. Utgångspunkten är ca 4ggr EBIT, exkluderat för kassa/skuld, men vi vet att lönsamhet inte alltid prioriteras i mindre bolag och vi kan därför betala bra för ditt bolag även fast det idag inte är lönsamt.