Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss för att boka städning, få en offert eller veta mer om våra städtjänster? Fyll i dina kontaktuppgifter här nedanför så återkommer vi till dig inom kort.

Eller ring oss på 08-400 650 70 (vardagar 08–16).

  Teamet på kontoret

  På Hello Clean vet vi att varje vardag är unik och har olika behov. Därför skräddarsyr vi alltid våra upplägg för hemstädning efter dig som kund. Du får en dedikerad kontaktperson som du alltid kan kontakta, så att du slipper telefonköer, prata med en chat-bot eller bli runtskickad mellan olika personer när du behöver hjälp. Lika enkelt som det är att boka städhjälp och bli kund ska det vara att addera fönsterputs, få hjälp med tvätt och strykning eller pausa din städning om du behöver göra det.

  Bli uppringd & boka städning

  Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

   Hitta till kontoret

   Hello Clean har sitt huvudkontor i fräscha lokaler högt upp i huset på Hornsgatan 172, på Södermalm i Stockholm. Man tar sig enkelt hit med kollektivttrafiken. Med tunnelbanan är stationen Hornstull närmast, med pendeltåg så hoppas man av vid Södra station närmast och promenerar 10 minuter. I samma lokaler sitter även våra systerbolag Studybuddy och Hey Kiddo som också ingår i Familjo.

   Kunder tycker till

   Behöver du hjälp med städning?