Boka städning

Boka städning i 3 steg:

1. Räkna ut ditt pris

2. Skicka in kontaktuppgifter

3. Vi ringer och bokar in ett första städtillfälle

Första städningen tar alltid lite längre tid – därför bjuder vi  på en gratis städtimme och du binder inte heller upp dig på något <3

Hur träffsäker är prisgeneratorn?

Den är förvånansvärt träffsäker, men alla hem är unika och därmed tidsåtgången för att få det riktigt rent. När vi städat hos er första gången stämmer vi av tidsåtgången med er städerska.

Ibland kan vi städa snabbare än prisgeneratorn indikerat och ibland tar det längre tid. Oavsett så stämmer vår kundtjänst av detta med er efter första städtillfället och ni bestämmer sedan om ni vill fortsätta med Hello Clean.

Gratis digitalt lås för återkommande kunder!

Vi erbjuder alla återkommande kunder ett gratis digitalt lås från Glue. Låset installeras på insidan av er ytterdörr över vredet. På så sätt behöver ni inte låna ut några fysiska nycklar till oss. Städerskan öppnar er dörr via en app och du får dessutom en notis till din telefon när dörren öppnas och stängs.

Låsen är mycket uppskattade bland våra kunder och du kan dela ut digitala nycklar till hela familjen. Tröttnar du på att svärmor, eller någon annan kommer oannonserad kan du enkelt ta tillbaka en nyckel!

Varför städhjälp
från Hello Clean?

icon box image

Prisvärd städhjälp

Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens.

icon box image

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

icon box image

100% Miljövänliga

Vi använder endast Svanenmärkta rengöringsmedel.