Ring oss:

Boka städning

Låt 2024 bli ditt bästa år hittills!

Uppge kodenRENT2024 så får du 50% rabatt på hemstädning första månaden. Rent hem, glad plånbok! Vår hemstädning är alltid utan bindningstid, så varför inte testa? Vi lovar att du inte ångrar dig.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut pris för städning
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

Hur träffsäker är prisgeneratorn?

Priset som presenteras i kalkylatorn är i princip korrekt. Men, vi vet av erfarenhet att varje hem är unikt och behöver ett anpassat upplägg vilket påverkar tidsåtgången när vi städar det. Därför så uppmanar vi alltid dig som kund att göra en kostnadsfri intresseanmälan, så vi kan ge ett 100% korrekt pris efter våra specialister tagit kompletterande uppgifter som ditt hem och dina önskemål.

Digitalt lås från GLUE ingår

När du bokar hemstädning med oss bjuder vi på ett digitalt lås från GLUE (värde 2000 kronor). Låset installeras på insidan av er ytterdörr över vredet. På så sätt behöver ni inte låna ut några fysiska nycklar till oss. Städerskan öppnar er dörr via en app och du får dessutom en notis till din telefon när dörren öppnas och stängs. En liten detalj som både förenklar och bidrar till ökad trygghet.

Vill du boka via telefon?

Vill du hellre att vi ringer upp dig och boka städning den vägen? Då skriver du bara in ditt telefonnummer här nedanför, så kontaktar vi dig inom närmsta timme.

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.