Hemstädning Stockholm

Hello Clean hemstädning grundades i Stockholm och vi har personal i hela regionen. Oavsett om du bor i lägenhet eller hus så kan vi erbjuda förstklassig hemstädning med städgaranti – och utan att det kostar skjortan! Vår ambition är att erbjuda Stockholms mest pålitliga och prisvärda hemstädning.

Vi erbjuder städhjälp i stora delar av Stockholm. Bland annat har vi hemstädning i Stockholm, Bromma, Solna, Täby, Älvsjö, Årsta, Danderyd, Hägersten och Lidingö.

Ett nystädat hem är en fröjd för både ögon och själ. Att ha hemstädning med Hello Clean ska kännas både lyxigt och prisvärt! All vår städhjälp i Stockholm utgår från vår heliga städlista som innehåller alla standardmoment och med en blygsam tilläggskostnad kan man även lägga till fler moment.

Oavsett om du vill ha hemstädning i Stockholm varje vecka eller mer sällan så erbjuder vi alltid städgaranti till våra kunder. Vårt mål är att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd hemstädning.

Kostnadsfritt digitalt lås ingår

Vi erbjuder hemstädning från 199 kr i timmen. Dessutom erbjuder vi ett Glue Lock (värde ca 2000 kr) till alla våra kunder.

Vid din första bokning av hemstädning så får du berätta om ditt boende och vad du har för förväntningar. Efter första städningen så kommer vi kontakta dig för att se om du är nöjd och vill fortsätta med kontinuerlig städhjälp.

Låter det bra?

Boka en första städning i redan idag!

Hemstädning fr 199 kr/h – Digitalt lås på köpet

Boka städning