Ring oss:
So fresh, so clean

Hemstädning
i Stockholm

Fyll i dina kvadratmeter och räkna ut ditt pris på hemstädning i Stockholm!

Hello Clean är en städfirma i Stockholm som erbjuder hemstädning och städhjälp i hela Stockholmsområdet. Oavsett om du bor i lägenhet eller hus kan vi erbjuda dig förstklassig hemstädning med städgaranti – utan att det kostar skjortan! Vår målsättning är att erbjuda Stockholms mest pålitliga och prisvärda hemstädning. Vi använder endast Svanenmärkta rengöringsmedel så att både du som kund och miljön mår bra av vår städhjälp.

Boka hemstädning i Stockholm

Städhjälp är något som var och varannan person unnar sig idag. Inte minst i Stockholm. Och det är inte speciellt svårt att förstå varför. När du bokar hemstädning får du inte bara ett skinande rent hem, du får även mer tid till annat. Det blir helt enkelt lättare att få ihop vardagspusslet med städhjälp. I Stockholm erbjuder Hello Clean flera olika upplägg av hemstädning, där det mest populära är veckostädning. Vår städning utgår alltid från vår städlista som innehåller alla moment som krävs för ett skinande rent hem (som man oftast inte orkar göra själv när man städar).

Oavsett om du vill ha hemstädning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden, så erbjuder vi alltid städgaranti till våra kunder. Det innebär helt enkelt att du är garanterad ett skinande rent hem efter att vår städning är klar. Vårt mål är självklart att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd hemstädning.

Städhjälp i Stockholm – hur funkar det?

Att komma igång med hemstädning ska vara enkelt. Vid din första bokning av städhjälp får du berätta lite om ditt boende; hur stort du har det, vad du har för förväntningar och vart i Stockholm du bor. När vi har utfört vår första städning kommer vi att kontakta dig och säkerställa att du är nöjd med resultatet. Sedan kikar vi på ett upplägg för kontinuerlig hemstädning som passar just dig och dina önskemål.

Pris för hemstädning i Stockholm

Priset för hemstädning i Stockholm varierar, beroende på hur ofta du vill ha städhjälp och hur stort du bor. Vi erbjuder städhjälp från 219 kronor i timmen, efter RUT-avdrag. Eftersom städhjälp omfattas av RUT-avdrag så betalar du enbart halva priset på din städning, från vad det egentligen skulle kosta. Därför kan vi på Hello Clean erbjuda ännu mer förmånliga priser på vår hemstädning – och positionera oss som den mest prisvärda städfirman i branschen. Här kan du läsa mer om priser på städning och här nedanför ser du våra baspriser per timme, beroende på hur ofta du vill ha städhjälp.

Vad kostar hemstädning?

 • Hemstädning varje vecka kostar: 219 kronor / tim.
 • Hemstädning varannan vecka kostar: 252 kronor / tim.
 • Hemstädning en gång i månaden kostar: 296 kronor / tim.

 

Hello Clean är inte endast ett städbolag med riktigt prisvärda tjänster, vi är även en modern städfirma med digitala processer. Alla kunder erbjuds ett digitalt lås från GLUE till ett värde av 2000 kr. Med en digital nyckel, som du enkelt styr med en app, slipper du dela ut en fysisk nyckel till din städhjälp. Dessutom har du möjligheten att dela ut digitala nycklar till dina nära och kära.

Bästa städbolaget i Stockholm?

Vår ambition är alltid att vara det bästa städbolaget i Stockholm. Vårt framgångsrecept för att vara det är prisvärd städhjälp, högsta kvalité på vår hemstädning och nöjda kunder. Och vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här kan du se vad några av våra kunder tycker om Hello Clean och vår städhjälp.

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Vad ingår i Hemstädning?

  Ja, vad ingår i hemstädning. Som namnet på indikerar ingår städning av hela hemmet – så det korta svaret är: Allt! När du som kund har hemstäd med Hello Clean kan du förvänta dig ett skinande rent hem efter varje städning. Här nedanför kan du se en mer detaljerad städlista, men utöver detta kan du addera specifika önskemål för just din städning hemma.

  • Rengör kranar och diskhon
  • Torkar av vitvaror utvändigt
  • Dammsuger & våttorkar golvet
  • Torkar av kakel & luckor utvändigt
  • Våttorkar öppna ytor (bord, bänkar, hyllor etc)
  • Torkar av golvlister, dörrar, dörrkarmar & fönsterbrädor
  • Tömmer soporna och torkar av utrymmet under diskbänken
  • Dammtorkar/våttorkar alla öppna ytor inkl hårda möbler
  • Dammsuger mjuka möbler
  • Torkar dörrar och fönsterbrädor
  • Dammsuger mattor även under och våttorkar golvet
  • Dammtorkar tavellister och lampor
  • Torkar av golvlister och socklar
  • Putsar speglar
  • Rengör toalettstolen, handfatet, dusch och/eller badkar
  • Dammtorkar/våttorkar möbler och vitvaror utvändigt
  • Torkar dörrar och fönsterbrädor
  • Dammsuger och våttorkar golvet
  • Rengör kranar åtkomliga rör
  • Torkar av lampor
  • Putsar speglar
  • Dammtorkar/våttorkar alla öppna ytor inkl hårda möbler
  • Dammsuger mjuka möbler
  • Torkar dörrar och fönsterbrädor
  • Dammsuger mattor även under och våttorkar golvet
  • Dammtorkar tavellister och lampor
  • Torkar av golvlister och socklar
  • Putsar speglar

  Kunder tycker till

  Vanliga frågor om städhjälp

  Här har vi listat några av de vanligaste frågorna våra nya kunder ställer om vår hemstädning i Stockholm. Om du inte hittar svar på din fråga kan du skicka en kostnadsfri intresseanmälan så kontaktar vi dig och förklarar hur vår städhjälp fungerar – och hur vi kan hitta ett upplägg som passar just dig.

  Vår ambition är att erbjuda den mest prisvärda hemstädningen i Stockholm. Priset baseras på hur stort du bor och hur ofta du vill ha städhjälp. Vårt lägsta timpris är 219 kronor / tim efter RUT-avdrag.

  När du bokar hemstädning hos Hello Clean ingår alltid städning av alla rum och ytor. Vi brukar (efter önskemål från våra kunder) lägga lite extra fokus på just kök och badrum, där smutsen är som tuffast.

  Vid din första bokning av hemstädning (som är kostnadsfri via vårt bokningsformulär) får du berätta om ditt boende, dina förväntningar och hur ofta du vill ha hemstädning. När vi har utfört vår första städning kommer vi att kontakta dig och säkerställa att du är nöjd. Sedan kikar vi tillsammans på ett upplägg för kontinuerlig städhjälp som passar just dig och dina önskemål.

  Vi brukar räkna med att en städning tar mellan 2 till 4 timmar per städtillfälle, beroende på hur stort du bor. Du får alltid en rapport om hur lång tid varje städning tagit och betalar självklart bara för den tid vi varit på plats. Du kan räkna ut din estimerade tidsåtgång i vår priskalkylator på några sekunder.

  Vid regelbunden hemstädning (varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden) försöker vi alltid att erbjuda dig samma städare.

  Självklart kan du vara hemma under städningen! Men det kan också vara bra att veta att du inte behöver inte vara det.

  Ja, du får RUT-avdrag för städhjälp. RUT är en förkortning av ’rengöring, underhåll och tvätt’ och innefattar hushållsnära tjänster som exempelvis städhjälp, trädgårdsarbete och snöskottning.

  RUT-avdrag innebär att du kan få skattereduktion på 50% (du betalar alltså bara hälften av priset) för hushållsnära tjänster. Upp till 75.000 kronor. När du bokar hemstädning i Stockholm med Hello Clean behöver du inte tänka på det administrativa kring RUT-avdrag. Det löser vi åt dig!

  Hemstädning i Stockholm

  Hello Clean är en städfirma i Stockholm som erbjuder hemstädning i hela Stockholmsområdet. Du har säkert sett någon av våra färgglada Hello Clean-bilar om du bor på Östermalm, i Vasastan, Täby, Nacka, Sollentuna eller Bromma. Oavsett vart du bor, om du har har lägenhet eller hus så kan vi erbjuda dig förstklassig städhjälp till ett oslagbart pris.

  Kontakta oss

   Behöver du hjälp med städning?