Hemstädning och städhjälp i Stockholm

städhjälp stockholm

Hello Clean är en städfirma i Stockholm som erbjuder hemstädning och städhjälp i hela Stockholmsområdet. Oavsett om du bor i lägenhet eller hus kan vi erbjuda dig förstklassig hemstädning med städgaranti – utan att det kostar skjortan! Vår målsättning är att erbjuda Stockholms mest pålitliga och prisvärda hemstädning. Vi använder endast Svanenmärkta rengöringsmedel så att både du som kund och miljön mår bra av vår städhjälp.

Hemstädning i Stockholm

Städhjälp är något som var och varannan person unnar sig idag. Inte minst i Stockholm. Och det är inte speciellt svårt att förstå varför. När du bokar hemstädning får du inte bara ett skinande rent hem, du får även mer tid till annat. Det blir helt enkelt lättare att få ihop vardagspusslet med städhjälp. I Stockholm erbjuder Hello Clean flera olika upplägg av hemstädning, där det mest populära är veckostädning. Vår städning utgår alltid från vår städlista som innehåller alla moment som krävs för ett skinande rent hem (som man oftast inte orkar göra själv när man städar).

Oavsett om du vill ha hemstädning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden, så erbjuder vi alltid städgaranti till våra kunder. Det innebär helt enkelt att du är garanterad ett skinande rent hem efter att vår städning är klar. Vårt mål är självklart att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd hemstädning.

Hur fungerar städhjälp?

Att komma igång med hemstädning ska vara enkelt. Vid din första bokning av städhjälp får du berätta lite om ditt boende; hur stort du har det, vad du har för förväntningar och vart i Stockholm du bor. När vi har utfört vår första städning kommer vi att kontakta dig och säkerställa att du är nöjd med resultatet. Sedan kikar vi på ett upplägg för kontinuerlig hemstädning som passar just dig och dina önskemål.

1. Räkna ut ditt pris

2. Skicka in kontaktuppgifter

3. Vi ringer och bokar in ett första städtillfälle

Pris för hemstädning i Stockholm

Priset för hemstädning i Stockholm varierar, beroende på hur ofta du vill ha städhjälp och hur stort du bor. Vi erbjuder städhjälp från 199 kronor i timmen, efter RUT-avdrag. Eftersom städhjälp omfattas av RUT-avdrag så betalar du enbart halva priset på din städning, från vad det egentligen skulle kosta. Därför kan vi på Hello Clean erbjuda ännu mer förmånliga priser på vår hemstädning – och positionera oss som den mest prisvärda städfirman i branschen. Här kan du läsa mer om priser på städning och här nedanför ser du våra baspriser per timme, beroende på hur ofta du vill ha städhjälp.

Vad kostar städhjälp?

 • Hemstädning varje vecka kostar: 199 kronor / tim.
 • Hemstädning varannan vecka kostar: 229 kronor / tim.
 • Hemstädning en gång i månaden kostar: 269 kronor / tim.

Hello Clean är inte endast ett städbolag med riktigt prisvärda tjänster, vi är även en modern städfirma med digitala processer. Alla kunder erbjuds ett digitalt lås från GLUE till ett värde av 2000 kr. Med en digital nyckel, som du enkelt styr med en app, slipper du dela ut en fysisk nyckel till din städhjälp. Dessutom har du möjligheten att dela ut digitala nycklar till dina nära och kära.

Bästa städbolaget i
Stockholm – vår ambition

Vår ambition är alltid att vara det bästa städbolaget i Stockholm. Vårt framgångsrecept för att vara det är prisvärd städhjälp, högsta kvalité på vår hemstädning och nöjda kunder. Och vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här kan du se vad några av våra kunder tycker om Hello Clean och vår städhjälp.

Kunder tycker till:

Vanliga frågor om städhjälp

Här har vi listat några av de vanligaste frågorna våra nya kunder ställer om vår hemstädning i Stockholm. Om du inte hittar svar på din fråga kan du skicka en kostnadsfri intresseanmälan så kontaktar vi dig och förklarar hur vår städhjälp fungerar – och hur vi kan hitta ett upplägg som passar just dig.

Hemstädning - Stockholm

 • Vad kostar hemstädning i Stockholm?

  Vår ambition är att erbjuda den mest prisvärda hemstädningen i Stockholm. Priset baseras på hur stort du bor och hur ofta du vill ha städhjälp. Hos Hello Clean kostar städning från från 199 kr i timmen.

 • Vad ingår i hemstädning?

  När du bokar hemstädning hos Hello Clean ingår alltid städning av alla rum och ytor. Vi brukar (efter önskemål från våra kunder) lägga lite extra fokus på just kök och badrum, där smutsen är som tuffast.

 • Hur funkar det första gången jag bokar städhjälp?

  Vid din första bokning av hemstädning (som är kostnadsfri via vårt bokningsformulär) får du berätta om ditt boende, dina förväntningar och hur ofta du vill ha hemstädning. När vi har utfört vår första städning kommer vi att kontakta dig och säkerställa att du är nöjd. Sedan kikar vi tillsammans på ett upplägg för kontinuerlig städhjälp som passar just dig och dina önskemål.

 • Hur lång tid tar varje städning?

  Vi brukar räkna med att en städning tar mellan 2 till 4 timmar per städtillfälle, beroende på hur stort du bor. Du får alltid en rapport om hur lång tid varje städning tagit och betalar självklart bara för den tid vi varit på plats. Du kan räkna ut din estimerade tidsåtgång i vår priskalkylator på några sekunder.

 • Kan jag få samma städare varje gång?

  Vid regelbunden hemstädning (varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden) försöker vi alltid att erbjuda dig samma städare.

 • Kan jag vara hemma under hemstädningen?

  Självklart kan du vara hemma under städningen! Men det kan också vara bra att veta att du inte behöver inte vara det.

 • Får man RUT-avdrag för städhjälp?

  Ja, du får RUT-avdrag för städhjälp. RUT är en förkortning av ‘rengöring, underhåll och tvätt’ och innefattar hushållsnära tjänster som exempelvis städhjälp, trädgårdsarbete och snöskottning.

 • Hur funkar RUT-avdrag?

  RUT-avdrag innebär att du kan få skattereduktion på 50% (du betalar alltså bara hälften av priset) för hushållsnära tjänster. Upp till 75.000 kronor. När du bokar hemstädning i Stockholm med Hello Clean behöver du inte tänka på det administrativa kring RUT-avdrag. Det löser vi åt dig!

Checklista städhjälp i Stockholm

 1. Plocka undan på golv och bord
 2. Våra städhjälpare använder städmaterial som du har i hemmet.

Se till att ha följande saker hemma:

 • En fungerande dammsugare
 • Mopp med tillhörande hink
 • Microfiber-trasor
 • Fönsterputs
 • Allrengöringsmedel
 • Diskmedel
 • Svampar
 • Toalettrengöring
 • Hushållspapper
 • Rengöringskräm (ex. Vim)

Se hela listan här.

Hemstädning i hela Stockholmsregionen

Vi erbjuder städhjälp i stora delar av Stockholm. Bland annat har vi hemstädning i följande orter:

Räkna ut pris på städning

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt

Priskalkylator hemstädning

Summering:

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}