Ring oss:
storstadning-hello-clean

Storstädning

Prisvärd storstädning som gör ditt hem skinande. Våra professionella städare rengör ditt hem på djupet, från tak till minsta list.

Grovstädning för
skinande rent hem

Boka storstädning med oss och få ett skinande rent hem. På Hello Clean vet vi hur man storstädar rent från topp till tå, så att ditt hem får tillbaka sin forna glans. Alla våra städare har lång erfarenhet av att storstäda i hemmet, de använder miljövänliga städmedel och har ett öga för detaljer. Så vi vet att du kommer dra på smilbanden när du kommer hem efter vår storstädning – och erbjuder därför 100% nöjd kund-garanti på all vår engångsstädning. Dessutom betalar du bara halva priset för storstädning, eftersom du får RUT-avdrag på 50% när du tar hjälp för att storstäda hemma.

Vad kostar Storstädning?

Priset på storstädning variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek på hemmet, hur smutsigt det är och specifika behov. Som ett professionellt städbolag strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga och fasta priser för vår storstädning så att du kan känna dig trygg och nöjd med vår service. Storstädning – fast pris I tabellen här nedanför får du en indikation på vad en storstädning kostar, baserat på hur stort du bor. Om du har några specifika önskemål eller ett orimligt smutsigt hem (så att det behövs en sanering) kan priset bli högre. Priserna som presenteras är efter RUT-avdrag.
STORLEK PÅ BOENDE PRIS FÖR STORSTÄDNING
31–50 m² Från 2340 kr
51–65 m² Från 2760 kr
66–80 m² Från 3080 kr
81–100 m² Från 3400 kr
101–120 m² Från 3820 kr
121 + m² Från 4250 kr

Räkna ut pris

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Boka storstädning
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

Så funkar Storstädning

Vad ingår i Storstädning?

Som namnet hintar om så gör vi en stor städning – alltså en djupgående städning av hela hemmet.  Från tak ner till minsta lilla list. När dubokar storstädning med Hello Clean kan du alltid förvänta dig ett skinande hem. Här kan du se en mer detaljerad städlista. Utöver detta kan du addera specifika önskemål för din storstädning där hemma. Välkommen att boka storstädning!

 • Rengör kranar och diskhon
 • Torkar av vitvaror utvändigt
 • Dammsuger & våttorkar golvet
 • Torkar av kakel & luckor utvändigt
 • Våttorkar öppna ytor (bord, bänkar, hyllor etc)
 • Torkar av golvlister, dörrar, dörrkarmar & fönsterbrädor
 • Tömmer soporna och torkar av utrymmet under diskbänken
 • Djupgående ugnsrengöring
 • Dammtorkar/våttorkar alla öppna ytor inkl hårda möbler
 • Dammsuger mjuka möbler
 • Torkar dörrar och fönsterbrädor
 • Dammsuger mattor även under och våttorkar golvet
 • Dammtorkar tavellister och lampor
 • Torkar av golvlister och socklar
 • Putsar speglar
 • Rengör toalettstolen, handfatet, dusch och/eller badkar
 • Dammtorkar/våttorkar möbler och vitvaror utvändigt
 • Torkar dörrar och fönsterbrädor
 • Dammsuger och våttorkar golvet
 • Rengör kranar åtkomliga rör
 • Torkar av lampor
 • Putsar speglar

Varför städhjälp
från Hello Clean?

Bli uppringd & boka städning

Vår kundservice är redo att hjälpa dig boka hemstädning. Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Storstädning med garanterat resultat

  Kundservice ligger oss varmt om hjärtat och vi har hjälpt privatpersoner i hemmet under 15 år i form av läxhjälp via Studybuddy och barnpassning via Hey Kiddo. Så självklart har du som kund garanti när du bokar städning hos oss. Vi utlovar ett fläckfritt resultat när du bokar storstädning. Nöjda kunder (och glada städare) är alltid vår högsta prioritet.

  Kunder tycker till

  RUT-avdrag för Storstädning

  När du som privatperson bokar storstädning så behöver du bara betala 50% av det ordinarie priset. Varför det, kan man fråga sig. Det beror på att vi i Sverige har skattereduktion för hushållsnära tjänster där storstädning ingår. Det innebär att du betalar häften av kostnaden medan staten betalar resterande. När du bokar storstädning av hos på Hello Clean sköter vi all administration av RUT-avdraget åt dig. Du behöver alltså inte tänka på hur det i praktiken fungerar, förutom att du maximalt kan använda dig av 75.000 kronor om året i RUT-avdrag. De priser som du ser för vår olika tjänster på webbsidan presenteras inklusive RUT-avdrag.

  FAQ Storstädning

  När du bokar en storstädning rengör vi ditt hem på djupet. Vi städar från tak ner till minsta lilla list för att säkerställa att det är lika rent och fint som dagen då du flyttade. I vår lista över vad som ingår i storstädning så kan du se alla städmoment som ingår i vår storstädning.

  Innan vi börjar städa, vänligen ta bort lösa föremål i ditt hem så att vi kan fokusera på städningen direkt. Observera att fönsterputs inte ingår i storstädningen, men om du vill ha det gjort kan du enkelt lägga till det genom att meddela oss vid bokningen.

  För att göra det, behöver du bara fylla i formuläret här på sidan. Var vänlig och ge så mycket information som möjligt så att vi kan kontakta dig direkt och hitta en lämplig dag och tid för dig.

  Absolut, vi har med oss alla nödvändiga städredskap för att göra ditt hem skinande rent! Du behöver inte oroa dig för dammsugare, stege eller rengöringsprodukter och liknande.

  Vid storstädning kommer ett team på två personer ut i bil och har med sig allt städmaterial, inklusive industridammsugare, rengöringsmedel, stege och annat som behövs för att göra ditt hem skinande rent. Teamet städar vrår och höjder som en hemstädare inte når och utför även djupgående dammsugning av klädda/stoppade möbler och rengöring av kakel i badrummet.

  Vi erbjuder en fast pris och en nöjd-kund-garanti för vår storstädning för att säkerställa trygghet och hög kvalitet enligt vår checklista. Om du inte är nöjd kommer vi alltid tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med inom 48 timmar efter städningen.

  Om du inte kan vara där personligen för att öppna, kan du lämna in nycklarna till oss senast tre vardagar i förväg.

  Behöver du hjälp med städning?